"MUŠKARAC KOJI ZA MOMAČKO IDE U STRIPTIZ BAR NIJE SPREMAN ZA BRAK": Pitanje jednog Beograđanina USIJALO društvene mreže!
Foto: Shutterstock, Printscreen Redit

"MUŠKARAC KOJI ZA MOMAČKO IDE U STRIPTIZ BAR NIJE SPREMAN ZA BRAK": Pitanje jednog Beograđanina USIJALO društvene mreže!

Društvo -

Jedan korisnik Reddita želeo je da dobije preporuku kako da proslavi momačko veče, međutim, njegovo pitanje nije naišlo na razumevanje ostalih korisnika.

- Preporuka za striptiz bar za momačko veče u Beogradu? Koje od mestašaca ove vrste bi bilo najpogodnije za malo momačko veče, dakle nekih petnaestak momaka da organizujemo mom budućem kumu jedno lepo atmosferično veče?I zanima me koliko može biti problematično ako neko malo više popije i pobudali... Naravno, imamo nameru da budemo skroz primerenog i ne remetujućeg ponašanja, ali imamo možda dvojicu drugara sa kojima nikad nije sigurno koliko glasni i remetilački mogu postati kad popiju - napisao je on.

Pitanje koje je postavio nije naišlo na najsrećnije odgvore.

- "Nemoj to da radiš, sinko. S tim parama idite do Beča ili nešto tako",

- "Želudac mi se preokrene kad pročitam ovako nešto",

- "Dečačići bi da gledaju s****e i g***** pošto se napiju do besvesti. Slatkiši"

-"O ovakvim porodičnim vrednostima se ne priča",

- "Interesuje me kakve žene pristaju na ovo?"

- "Ja mislim da muškarac koji za momačko ide u striptiz bar nije spreman za brak", bili su samo neki od komentara nakon kojih se korisnik reddita ponovo oglasio.

"Stvarno nisam očekivao ovoliko moralnih odgovara... Ne znam u čemu je vaš problem? Uopšte nije nikakva ideja neki ku**aluk ili slično. Jednostavno želimo neki separe sa strane, da se okupimo, popijemo, malo doživimo taj vajb i to je to. Više je radi fore i atmosfere, svakako ne želimo mom kumu da uvaljujemo neku striptizetu u krilo", odgovorio je Beograđanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track