SRBIJA MOŽE MIRNO DA SPAVA: Ovo je moć naše Žandarmerije! (VIDEO)

Elitna jedinica

SRBIJA MOŽE MIRNO DA SPAVA: Ovo je moć naše Žandarmerije! (VIDEO)

Društvo -
Bezbednosne snage Srbije povećale su borbenu gotovost u kasarnama i policijskim zgradama i punktovima koji bi mogli da budu na udaru potencijalnih terorista

Srpska Žandarmerija postavila je na svom zvaničnom Jutjub kanalu video koji je deo treninga ove elitne jedinice! Očigledan je visok nivo spremnosti u odbranu policijskih stanica i baza od terorista.

Foto: MUP
Foto: MUP

Bezbednosne snage Srbije povećale su borbenu gotovost u kasarnama i policijskim zgradama i punktovima koji bi mogli da budu na udaru albanskih terorista. Ovaj trening je danas aktuelan i uvežbava se ponovo.Nakon terorističkih napada u Makedoniji kada je ubijeno 8 policajaca, koje su izveli albanski teroristi, prema informacijama srpskih službi bezbednosti najrizičniji deo Srbije je Kopnena zona bezbednosti. Zbog svega toga MUP Srbije je odmah nakon prvog ispaljenog metka u Kumanovu rasporedio dodatne borbene snage na jugu Srbije. Žandarmerija od tada drži pod kontrolom ovaj deo zemlje, sa konstantnim prstom na obaraču!

Foto: Kurir
Foto: Kurir

- Stanje u Kopnenoj zoni bezbednosti na području ka Makedoniji je stabilno. Pojačano je prisustvo pripadnika Žandarmerije, Uprave granične policije, specijalne jedinice i policije opšte nadležnosti, kao i Vojske Srbije - rekao je komandant Žandarmerije Goran Dragović.

http://www.youtube.com/watch?v=-lWb6HsKpz4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track