VOJISLAV ŠEŠELJ: Prekinuti pregovore s Prištinom dok EU ne garantuje za srpsku imovinu na  Kosovu
Foto: Nebojša Mandić

Lider SRS traži oštrije mere

VOJISLAV ŠEŠELJ: Prekinuti pregovore s Prištinom dok EU ne garantuje za srpsku imovinu na Kosovu

Politika -

BEOGRAD - Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas, povodom odluke vlasti u Prištini o oduzimanju imovine države Srbije na teritoriji KiM da ne treba nastavljati nikakve Briselske pregovore dok se ne sprovede odluka o formiranju ZSO i dok EU jasno ne garantuje da se imovina državnih organa Srbije zadrži u njenom vlasništvu.

Šešelj je na konferenciji za novinare rekao da su radikali ubeđeni da ulaze u drugi krug u kojem će, kako je rekao, biti ozbiljna politička bitka između njega i lidera SNS Aleksandra Vučića.

''Moje su šanse poprilične pogotovo ako se Vučić odazove na poziv na direktan televizijski duel'' rekao je Šešelj koji je dodao da Vuk Jeremić, Saša Janković, ali ni drugi kandidati, ukoliko bi ušli u drugi krug, nemaju šanse da pobede Vučića.

On je naveo i da SRS nastavlja izbornu kampanju skromno, posetama skoro svim opštinama u Srbiji gde će razgovorati sa članovima i simpatizerima stranke i građanima i da će održati samo četiri velika mitinga u Kragujevcu, Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ovo je imovina koju prištinske vlasti hoće da otmu Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track