(FOTO) FANOVI ISPLJUVALI DŽEJ LO: Ni gola zadnjica ti nije pomogla! Izgledaš jeftino i vulgarno!
Foto: Profimedia

HAOS ZBOG FOTKE SA DEČKOM

(FOTO) FANOVI ISPLJUVALI DŽEJ LO: Ni gola zadnjica ti nije pomogla! Izgledaš jeftino i vulgarno!

Pop kultura -

Latino diva Dženifer Lopez i igrač bejzbola Aleks Rodrigez pozirali su poznatom fotografu Mariju Testinu za naslovnicu časopisa "Vanity Fair". Strani mediji pre nekoliko meseci pisali su se kako joj je Aleks neveran, a tada se oglasila i njegova navodna ljubavnica. Poznata pevačica nije preterano marila za to.

"Srećna sam što imam dečka koji me obožava. Blagoslovljena sam", kazala je Dženifer. Fotograf je pokušao što realnije prikazati jaku hemiju i privlačnost između ljubavnog para. Najviše reakcija i komentara izazvala je fotografija na kojoj je Rodrigez podignuo haljinu svoje devojke i otkrio joj zadnjicu.

"Ovo ti nije trebalo", "Izgledaš jeftino i vulgarno", "Definitivno si žena bez stila"... samo su neki od komentara na njenom Instagram profilu.

Inače, i Dženifer i Aleks iza sebe imaju buran ljubavan život. Bivši bejzbola igrač je nedavno raskinuo s vezu sa preduzetnicom En Vojčicki nakon malo manje od godinu dana veze.

Poznat je po vezama sa slavnim ženama poput Kejt Hadson i Kameron Dijaz. Pevačica je ostala u dobrim odnosima s bivšim suprugom Markom Entonijem (49) s kojima ima devetogodišnje blizance Maksimiliana Dejvida i Emu Maribel.

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track