PAPARACO: SLOBA I JELENA SA NASLEDNIKOM NA RUČKU! Pevača opkolili fanovi, supruga uživa u pogledu na reku: Evo ko je još sa njima
Foto: Kurir, Nemanja Nikolić

PAPARACO: SLOBA I JELENA SA NASLEDNIKOM NA RUČKU! Pevača opkolili fanovi, supruga uživa u pogledu na reku: Evo ko je još sa njima

Stars -

Sloba i Jelena Radanović uživaju u skladnom braku, a pre godinu dana dobili su i sina Damjana. Osim što se bavi pevanjem, Sloba ima i suvlasnički udeo u restoranu u Beogradu, u kojem ga je naš paparaco i uslikao.

Sloba Radanović
foto: Ata images

Porodica Radanović pre nekoliko dana pojavila se u tom lokalu, a već na parkingu sve oči su bile uprte u njih, s obzirom na to da Sloba ima četvorotočkaša koji mami poglede svakog prolaznika.

1 / 5 Foto: Kurir

Kada su ušli u lokal, neki gosti su primetili pevača i odmah ga zamolili za fotografiju, na šta je on rado pristao. Jelena je sve vreme sedela i uživala u pogledu na reku, dok je pevač bio posvećen bebi. Sa njima je bila i jedna devojka, koja je donela hranilicu za malog Damjana, pa možemo da zaključimo da im ona dosta pomaže oko čuvanja njihovog naslednika. Radanović je, kao i obično, bio sav u crnom, ali vidno raspoložen i nasmejan, dok je njegova supruga imala vezanu kosu u rep, široke pantalone i jaknu. Očigledno je da pevač svaki svoj slobodan trenutak koristi da bude sa porodicom, a nedavno je u intervjuu za domaće medije i govorio o tome.

- Stvarno se trudim da što češće budem kod kuće, biram jutarnje avione da dođem što pre. Gledam da ne prođe njegovo detinjstvo pored mene i želim da budem prisutan, želim sve da doživim. U jednom trenutku sam proredio nastupe da bih bio sa njim stalno. Sada je prohodao i veoma je zanimljiv - govorio je Sloba.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja