KAKO UKLONITI DLAKE SA NAMEŠTAJA I ODEĆE: U 3 koraka bez dlaka na kauču (VIDEO)
Foto: Promo

KAKO UKLONITI DLAKE SA NAMEŠTAJA I ODEĆE: U 3 koraka bez dlaka na kauču (VIDEO)

Žena -

Ne, ne treba da se rešite svog ljubimca zato što se mnogo linja niti treba da gubite sate čisteći, jer postoji praktičnija solucija – pogledajte OVDE!

Fur Wizard je idealan saveznik u borbi protiv čak i onih najupornijih dlaka sa kreveta, kauča, fotelje, pa i odeće. Više ne morate da gubite vreme usisavajući nekoliko puta dnevno da bi sve bilo čisto, jer Fur Wizardu treba samo par poteza da sve ukloni. Nema nikakvih dodataka koji moraju da se obnavljaju niti može da se potroši – rok mu je NEOGRANIČEN! Kako se čisti njim? Prevučete preko željene površine u pravcu strelice na Fur Wizardu, ubacite ga u postoje kada se nakupi dlakama, izvučete ga i ponovo je čist i spreman za korišćenje! Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI od 990 rsd!

foto: Promo

Uz veliki se dobija i mali Fur Wizard koji bez problema stane i u malu torbicu i koji lako može da se ponese na put ako zatreba za čišćenje odeće ili, npr. sedišta u autu ako vozite ljubimca. Pogledajte u sledećem videu zašto svi treba da ga imaju:

Poručite svoj Fur Wizard i jednom za svagda se rešite dosadnih dlaka! Poručite odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track