PROREĐENA KOSA? Evo kako da rešite problem za samo 10 sekundi na potpuno BEZBOLAN način!
Foto: Promo

PROREĐENA KOSA? Evo kako da rešite problem za samo 10 sekundi na potpuno BEZBOLAN način!

Žena -

Konačno je krenulo lepo vreme i više se ne možete skrivati ispod kapa koje ste do sada nosili u svim prilikama pod izgovorom da su odličan modni detalj, a sve zbog toga što se osećate nesigurno jer vam je opala kosa. Više nema potrebe da se krijete i sramite zbog proređene kose, jer ovaj problem sada može da se reši za svega nekoliko sekundi.

Za sve one koji imaju retku kosu ili imaju problem sa opadanjem kose, bez obzira na pol i godine, sada postoji efikasno, a ipak novčano priuštivo rešenje - DEXE FIBERS, mikrofiber vlakna zahvaljujući kojima ćete se ponovo osećati sigurno i zadovoljno. Uz pomoć ovog revolucionarnog sredstva vaša kosa će izgledati lepše i gušće i to ODMAH nakon prvog nanošenja Dexe fibera koje možete poručiti OVDE.

Važno je reći da Dexe Fiberi ne obnavljaju niti ubrzavaju rast kose. Malo koji proizvodi uspešno to čine. Dexe fiberi efikasno prekrivaju proređene delove, „kamufliraju“ ih i čine da vaša kosa izgleda gušće čak i na onim mestima gde je opala. Ono što je bitno jeste da se nanose za samo 10 sekundi, a ne skidaju se češljem, vetrom, slabom kišom, znojenjem i ne ostavljaju tragove na jastuku.

Pogledajte kako se lako nanose i kakav rezultat daju:

Pakovanje od 22g dovoljno je za oko 75 nanošenja. Broj tretmana, naravno, zavisi od količine proređenosti kose, kao i broja mesta na koliko se nanosi.

Defe Fiberi su dostupni u dve boje: crna i tamno braon, a možete ih poručiti online OVDE ili putem telefona na 011/6 888 999 (od 08h do 17h).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track