MESI NAVIJAO ZA NIKOLU JOVIĆA! Leo i ekipa bodrili Majami, ali to nije pomoglo protiv moćnog Bostona! Ubedljiv trijumf Seltiksa!
Foto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

nba

MESI NAVIJAO ZA NIKOLU JOVIĆA! Leo i ekipa bodrili Majami, ali to nije pomoglo protiv moćnog Bostona! Ubedljiv trijumf Seltiksa!

Košarka -

Najveće zvezde Inter Majamija bodrile su Hit na ovom meču, ali ni to nije pomoglo ekipi sa Floride da izbegne poraz protiv sjajnih Seltiksa.

Košarkaši Bostona poveli su sa 3:1 u seriji protiv Majamija, pošto su na gostovanju još jednom ubedljivo savladali Hit rezultatom 102:88

Tako će 2. maja pred svojim navijačima imati sjajnu priliku da završe seriju i izbore plasman u polufinale Istoka.

Lionel Mesi, Luis Suarez, Serhio Buskets i Đordi Alba pratili su uživo ovaj meč i navijači sa Nikolu Jovića i ekipu, ali ni to nije pomoglo Majamiju da izbegne poraz na ovom meču.

Deri Vajt bio je nezaustavljiv. As Bostona odigrao je verovatno najbolji meč u karijeri - ubacio je 38 poena, a ubacio je čak osam trojki iz 18 pokušaja. Tejtum je imao dabl-dabl - 20 poena i 11 skokova, dok je Džejlen Braun dodao 17 poena.

U poraženom timu istakao se Bem Adebajo sa 25 poena i 17 skokova, Tajler Hiro je ubacio 19 poena, a Kejleb Martin 18.

Naš Nikola Jović imao je izuzetno skroman učinak na ovom meču. Za 16 minuta igre upisao je tri poena (1/4 šut iz igre).

Kurir sport/J.M.

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track