ŽENA MASOVNOG UBICE: Ljubiša je imao preku narav!

Nije bio sasvim povučen

ŽENA MASOVNOG UBICE: Ljubiša je imao preku narav!

Crna Hronika -
Nisam slutila šta će da uradi. Bio je preke naravi, ali ovome se nisam nadala, rekla je teško ranjena Javorka Bogdanović

BEOGRAD - Nisam slutila šta će da uradi. Bio je preke naravi, ali ovome se nisam nadala, rekla je teško ranjena Javorka Bogdanović posle tragedije u Velikoj Ivanči."Svi smo bili kao jedna velika porodica. Nije bilo nikakvog nagoveštaja da će ovo da uradi, pokušala je Javorka Bogdanović u Urgentnom centru u Beogradu policiji da objasni masakr koji je počinio njen suprug Ljubiša, pišu Večernje novosti.Ohrabrujuća vest je da se njegova supruga Javorka koja je u pucnjavi pogođena u glavu i vrat i koja je takođe u bolnicu primljena u kritičnom stanju, prema poslednjim informacijama, oseća malo bolje. "Ona je neznatno bolje. Nije životno ugrožena. Probudila se, čak je i komunicirala sa lekarima. Njen pritisak i stanje svesti se popravljaju, i to su dobre vesti", rekao je za direktor Urgentnog centra dr Zlatibor Lončar. "Kada bude urađena kompletna dijagnostika i budemo imali sve nalaze, onda će se znati da li će biti rađena hirurška intervencija. Pored njenog kreveta stalno dežura ekipa doktora".

Ona je iz Velike Ivanče u kompleks Urgentnog centra u Beogradu zajedno sa suprugom Ljubišom i komšinicom Danicom Stekić (75) dovezena kolima Hitne pomoći oko osam časova ujutru. Sve troje su bili u teškom stanju. Danica, nažalost, nije izdržala. Preminula je u toku vožnje. Lekari su nekoliko puta pokušali da je reanimiraju, ali su ubrzo samo mogli da konstatuju smrt.Napadaču je, dok smo ga unosili u šok-sobu, iz pantalona ispalo 16 metaka, kaže dr Zlatibor Lončar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track