Ima 4 bele haljine

MLADA ČITAVU DECENIJU: 10 godina nije skinula venčanicu, evo i zašto

Kineskinja Ksijang Junfeng ne želi da zaboravi dan kada je upoznala Žua

Ludi svet
> 13:58h

Kineskinja Ksijang Junfeng (47) 10 godina nije skinula svoju venčanicu. Naime, Ksijang je, posle nesrećnog prvog braka, pronašla je čoveka svog života i udala se za njega i odlučila je da je venčanica koju nosu neprestano podseća na taj srećen dan.

Njena životna priča je bila veoma tužna, nju su sa 18 godina kidnapovali i prodali jednom čoveku joj ju je maltretirao. Fizički ju je zlostavljao, seksualno maltretirao i treao da radi teške poslove na plantažama.

Ksijang je posle 15 godina robovskog i mukotrpnog života, uspela da pobegne i sakrije se od zlostavljača u jednom selu, gde ju je prihvatila jedna meštanka, koja ju je upoznala sa bratom Žuom Ženglijangom. Odmah se rodila ljubav.

"Pre nego što sam upoznala Žua, sretala sam isključive muškarce koji su nasilnici i siledžije. Žu me je prema meni bio potpuno drugačiji. Poštovao me je. Kada me je zaprosio, nisam mogla da verujem", ispriča je Ksijang.

Kineskinja koja nikada nije pre doživela sreći htela je da se svaki dan podseća na taj kada ju je Žu zaprosio p aje kupila čak četiri venčanice koje svakodnevno menja i nosi.

"Dan venčanja je moj najsrećniji dan u životu i ne želim da se završi. Zato sam odlučila da imam četiri haljine koje ću moći da menjam svaki dan. Mnogo mi je lepo s mužem. Slažemo se i srećni smo", poručila je Ksijang, kojoj na putu potpune sreće stoji prvi muž od kojeg se nije razvela pa ne može da zvanično postane Žuova supruga.

http://www.youtube.com/watch?v=izI5IuR8rak

(Dejli mejl)