Foto: Instagram

Daleko za jedan nastup

PONUDA IZ AUSTRALIJE: Goga peva putem video-linka!

Ona će se iz Beograda u diskoteku putem video-linka uključiti i otpevati svoj blok, za koji će biti plaćena podjednako kao da je tamo

Stars
> 01:36h

Goga Sekulić, pošto se na estradnu scenu vratila velikim hitom "Rekord sam oborila", svakodnevno dobija ponude za nove nastupe, pa će tako jedan odraditi putem video-linka.

Naime, pevačica je dobila ponudu da peva u Australiji, ali kako je neizvodljivo da zbog jednog nastupa putuje, ona će se putem interneta uključiti u diskoteku u zemlji kengura i otpevati svoje hitove.

"Goga je nedavno dobila ponudu iz Australije da peva u jednoj diskoteci, ali je neizvodljivo da zbog jednog nastupa putuje čak tamo, pa je sa organizatorima došla na jednu ideju. Ona će se iz Beograda u diskoteku putem video-linka uključiti i otpevati svoj blok, za koji će biti plaćena podjednako kao da je tamo. Goga sa svojim saradnicima razmišlja da li će publici u dalekoj Australiji pevati iz studija, ili će organizovati nastup u Beogradu i tako spojiti srpsku i australijsku publiku. Inače, ovo je prvi put da će neki naš pevač pevati putem video-linka", izjavio je izvor blizak pevačici.

"Istina je da imam ponudu da pevam u Australiji i da ćemo to uraditi putem video-linka, ali ne želim još uvek ništa da komentarišem, dok se to ne ostvari", izjavila je Goga, koja je nedavno i promovisala spot za pesmu "Rekord sam oborila".

http://www.youtube.com/watch?v=7Q533RHWKss