Foto: Profimedia

Policija tvrdi suprotno!

KRVAVI INCIDENT Cela porodica tukla belgijskog turistu: Namerno je pregazio ženu kolima!

Familiji je "pukao film" kada im je u nedelju oko 11 sati ispred kuće u ulici Tratica, 43-godišnji belgijski turista iz mora izvukao svoj brod. Otac i majka verbalno su napali stranca, a sin je tome pridodao i fizički napad šakom u glavu i telo

Hrvatska
> 12:30h

HRVATSKA, SUKOŠAN - Policija je u Sukošanu podnela prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv tri člana iste porodice. Prijavljeni su 71-godišnji otac A.T., njegova supruga 71-godišnja J.T. te njihov 49-godišnji sin L.T. Familiji je "pukao film" kada im je u nedelju oko 11 sati ispred kuće u ulici Tratica, 43-godišnji belgijski turista iz mora izvukao svoj brod. Otac i majka verbalno su napali stranca, a sin je tome pridodao i fizički napad šakom u glavu i telo pri čemu je belgijskog gosta lakše povredio.

Međutim, neki tvrde da se sve odigralo suprotno od policijskog izveštaja, naime da je Belgijanac s automobilom neovlašćeno ušao u privatni posed porodice kako bi se okrenuo da prikolicom izvuče brod iz mora. Nakon što je ušao u privatni posed, 71-godišnja J.T. ga je upozorila da to ne radi, jer da za to nema njihov pristanak i da okretanje može izvesti izvan njihovog poseda. Belgijanac je na to krenuo u rikverc i kolima oborio 71-godišnjakinju kojoj je kasnije, prema rečima očevidaca, u zadarskoj bolnici konstatovan prelom ruke, piše zadarski.hr. U zadarskoj policiji nisu hteli da komentarišu navode svedoka uz opasku da će svi protiv kojih je podneta prekršajna prijava imati priliku svoju stranu priče da iznesu u sudskom postupku. A da se radilo o lomu ruke, što znači teškoj telesnoj povredi, protiv belgijskog državljanina bila bi podnesena kaznena prijava, što ovom prilikom nije napravljeno, jer za to nije bilo razloga.