Foto: Profimedia

GODINA PROMENA

DEVICE TREBA DA OBRATE PAŽNJU NA OVA DVA DATUMA 2020. GODINE! Dobiće PORUKE koje će promeniti SVE! Evo šta ih još čeka

Zanimljivosti

Zvezdano nebo Device tokom 2020. donosi važne promene i zlatne rezultate. Jupiter u vašem petom polju - potencira uspeh i dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima. Faktor „sudbinske sreće” je na vašoj strani, stoga nemojte dozvoliti da neki vid sumnje blokira vaš uspeh i sreću. Naredna godina je idealan period da menjate ustaljene modele ponašanja, posebno ako ste mladi ili se tako osećate. Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere. Uz sve znanje, iskustvo ili umeće koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obeležava vaš život na najlepši način.

Ljubav

Možda vaš ljubavni odnos početkom godine neće biti preterano idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom i da uživate uz dragu osobu. U periodu od 9. januara prihvatite ljubavni izazov i pokrenite inicijativu u pravcu koji će vam doneti zajedničku radost ili zadovoljstvo u nekoj novoj i neobičnoj avanturi. Obratite pažnju na dešavanja koja će vas prati u martu, junu i septembru, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne dileme ili trileme. Ukoliko ste slobodni, kontakti koje ćete imati možda nisu uvek i u potpunosti ostvarenje vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali svakako treba prihvatiti trenutke radosti i sreće koja će obeležiti vaš zajednički život. Zadovoljstvo može biti dužeg ili kraćeg daha, ali uvek je veoma poželjno. Očekuju vas interesantni kontakti i novo zadovoljstvo u periodu od 19. decembra.

foto: Profimedia

Posao

Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike i imali priliku da stvarate nove oblike partnerstva. Prihvatite dobru priliku koja će vam se ukazati sredinom januara. U periodu od marta novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Značajniji uspeh vas očekuje tokom maja i septembra. Sjajno ćete se organizovati pod različitim okolnostima, a uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobra rešenja koja pogoduju zajedničkim interesima. Ako se bavite nekim privatnim poslovima, sada imate šansu da uvećate kapital ili da proširite delatnost, posebno u periodu od 11. septembra.

Zdravlje

Stresne situacije kroz koje prolazite povremeno imaju uticaj na vaše psihofizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 3. do 11. marta i od 27. maja do 14. juna.

foto: Profimedia

Sugestija

Vama 2020. donosi obilje najrazličitijih ili skoro idealnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Izazovi koji su pred vama ponekad predstavljaju najbolju ili životnu priliku da se opredelite za novi koncept. Slobodno investirajte u najvažnije ciljeve. Na sreću, Jupiter vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Prihvatite različite izazovne mogućnosti i uživajte u lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.

Devica SPECIJALNE PROGNOZE ZA 2020. GODINU

JANUAR

12. i 20. januara, u skladu sa svojom analitičkom prirodom, dolazite do novih zaključaka i povlačite poteze koje će vam doneti uspešne rezultate, ostvarene ciljeve i napredovanje. Da biste ostvarili sve što ste planirali, potrebne su vam pouzdane informacije i nečije posredovanje.

foto: Profimedia

FEBRUAR

3. i 17. februara ugledajte se na jednu osobu iz svog okruženja, neko vam daje dobar primer koju strategiju treba da upotrebite i na koji način treba da nastupite u društvu. Osluškujte pažljivije poruke koje vama upućuje voljena osoba ili ono što se dešava u vašoj porodici.

MART

11. i 19. marta pregovori koje vodite najavljuju dodatne komplikacije, bolje je da privremeno odložite neke ciljeve i da izbegavate nadmudrivanje s osobom koja može da vas iznenadi.

APRIL

8. i 22. aprila imate niz prednosti koje sada možete da upotrebite na najbolji način, što će vam obezbediti zlatne rezultate i zadovoljstvo u porodičnom životu. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu.

foto: Profimedia

MAJ

6. i 28. maja prati vas skladan odnos sa saradnicima, prijateljima i voljenom osobom. Insistirajte na nekom novim izazovima, prihvatite promene koje će vas usrećiti.

JUN

10. i 24. juna nedostaje vam nečije prisustvo, umerenost i psihički ili emotivni oslonac. Razmislite o svemu što vam se dešava i zatražite nečiju podršku. Nema razloga da rizikujete ili da se zavaravate. Poželjno je da preispitate svoj odnos s bliskom osobom u želji da se što bolje razumete.

JUL

2. i 16. jula obratite pažnju na poruke koje dobijate i na razne susrete. Zahvaljući nekim korisnim informacijama uspećete da odgonetnete finansijska pitanja i ljubavne rebuse koji su vas pratili. Delujete veoma privlačno na svoju okolinu, te u skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima učinite sve što je potrebno da uživate u društvu bliske osobe.

foto: Profimedia

AVGUST

11. i 23. avgusta pred vama je dobra prilika koju ne treba propustiti, važno je da se fokusirate na jedan cilj - nemojte rasplinjavati svoju energiju u pogrešnom pravcu i u lošem društvu. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima kako biste delovali što ubedljivije.

SEPTEMBAR

4. i 20. septembra pratiće vas splet srećnih okolnosti, na vama je da se oprobate u novim situacijama i da usrećite sve koje volite. Dobitak vam se nalazi nadohvat ruke. Sada je pravi trenutak da upotrebite i adute kojima raspolažete.

OKTOBAR

1. i 17. oktobra slobodno investirajte ono sa čim raspolažete. Potencijal koji imate predstavlja uslov za novi uspeh i za sreću u ljubavnom odnosu. Uživajte u emotivnom zanosu. Partner uglavnom prepušta vama da kreirate razne sadržaje iz zajedničkog života.

foto: Profimedia

NOVEMBAR

10. i 26. novembra imate priliku da zablistate u punom sjaju i da vas neko dobro nagradi. Podstičite nove kontakte i uloge u društvenom životu. Zasad vašu dobitnu kombinaciju čini spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

DECEMBAR

13. i 29. decembra, u želji da učinite nešto posebno, lako se može desiti da povučete pogrešne poteze i iskomplikujete odnos s jednom bliskom osobom. Izbegavajte rizik i raspravu. Ljubavna pravila mogu da se menjaju, posebno ako ste inspirisani da iznenadite svog partnera ili da činite neke posebne radosti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia