Najnovije vesti

BLIZANCI U OVOM PERIODU 2020. NE SMEJU DA DONOSE VAŽNE ODLUKE! Evo kakva će biti godina osobama u ovom znaku
Foto: Profimedia

PAZITE

BLIZANCI U OVOM PERIODU 2020. NE SMEJU DA DONOSE VAŽNE ODLUKE! Evo kakva će biti godina osobama u ovom znaku

Zanimljivosti

Zvezdano nebo Blizanca tokom 2020. posebno protežira vaše osmo i jedanaesto polje. Prolazićete kroz razne neobične okolnosti, ali vašem profilu odgovora da delujete lepršavo i originalno, kao i da se razlikujete u odnosu na okruženje. Bez obzira na prepreke s kojima ćete se suočavati, očekuju vas srećna razrešenja, nove radosti i veličanstveni uspeh. Ovo je period koji donosi raznovrsne kontakte i posebno otvaranje mnogih vrata koja su vam dosad delovala kao nedostupna ili zatvorena. Sve što vam je potrebno za veliki uspeh i za ličnu sreću, nalazi se pored vas ili u vašoj neposrednoj blizini. Stoga dobro otvorite svoje oči, ali i svoje srce kako biste pažljivo pratili sve vidljive ili prikrivene znakove koji će vas pratiti tokom naredne godine.

Ljubav

Ono što drugi ne mogu - za vas sada predstavlja radost srca, novi izazov i ostvarenje. U ljubavnom životu pratiće vas nova sreća i interesantne situacije, tako da ćete se upravljati prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Očekuju vas značajni događaji, posebno u periodu od 31. januara, aprila i juna. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa, sjajno ćete se snalaziti u kontaktima koji deluju pomalo nesvakidašnje ili kao neka nadrealna ljubavna priča. Dobro je što ćete uvek imati razne mogućnosti, te ćete birati ono što je vašem srcu najbolje ili vašim očima najlepše. Očekuje vas uživanje u ljubavnom odnosu od 8. avgusta i od 10. oktobra. Pred vama je period novog procvata, koji će vam doneti čudesni unutrašnji sjaj i najlepši užitak u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu.

Posao

Zahvaljujući dobrim okolnostima koje vas očekuju u narednom periodu možete da plasirate svoje poslovne vizije na više načina i u različitim pravcima, naročito u periodu od 11. januara i tokom februara. Novi uspeh donosi i svest o određenim privilegijama koje ćete imati. Mudro je da uvek spajate ugodno sa korisnim ili praktičnim rešenjem ne samo kroz trenutne faze kroz koje prolazite već i za dalju perspektivu koja vas očekuje. Imaćete sjajnu podršku na raznim stranama i pratiće vas faktor sreće, čak i u nekim za okolinu bezizlaznim situacijama. Ukoliko se bavite javnim poslovima, trgovinom, pisanjem, kreativnim i umetničkim zanimanjima, očekuje vas značajniji uspeh od aprila, tokom oktobra i krajem godine.

Zdravlje

Zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, stomačne iritacije, promene ili oscilacije sa pritiskom, virusne infekcije ili nervoza. Važno je da upražnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju vaš organizam i izbegavajte stresne situacije koje pogađaju vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 20. februara do 12. marta, i od 12. do 24. decembra.

foto: Profimedia

Sugestija

Za vas početak 2020. najavljuje neke radosne, uzbudljive i romantične događaje, koji će vas uveriti da je život čaroban kad se nalazite u društvu bliskih osoba. Jupiter - planeta velike sreće, donosi vam niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i zlatne plodove. Ako imate jaku veru, dobru volju i dovoljno ljubavi, sve je moguće promeniti na način na koji priželjkujete, kao najlepšu sreću. Ponekad sreća dolazi iznenada ili pod neobičnim okolnostima, jer život je najlepše čudo koje se dešava.

Blizanci SPECIJALNE PROGNOZE ZA 2020. GODINU

JANUAR

9. i 11. januara imate priliku da zadivite svoju okolinu i jednu osobu do koje vam je izuzetno stalo, učinite sve što je u vašoj moći i uživajte na lovorikama. Nalazite se u stvaralačkoj fazi i s neskrivenim optimizmom pristupate svakoj situaciji.

FEBRUAR

7. i 25. februara važno je da upotrebite svoju omiljenu strategiju u poslovnoj komunikaciji i uspeh ili novčani dobitak će biti na vašoj strani. Očekuju vas veliko emotivno zadovoljstvo i lična sreća.

MART

15. i 24. marta nemojte dozvoliti da vas zavedu prvi utisci i laganje, jer ono što prija vašem uhu da čuje ne mora biti istina. Bolje je da se distancirate od nekih osoba. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili izjave koje dajete.

foto: Profimedia

APRIL

3. i 19. aprila pokazaće se ponovo da je vaša blic inteligencija velika vrlina i da zahvaljujući ličnim sposobnostima napredujete na svim poljima. U odnosu sa ljubavnim partnerom bolje je da se primirite i ne provocirate neke situacije koje mogu lako da izmaknu kontroli.

MAJ

10. i 25. maja uživajte u romantičnim notama, prepustite se osećanjima, neka vas vode, i zahvalite dragim osobama na poseban način. Važno je da ste dovoljno prisutni uz svog ljubavnog partnera i da sledite zajedničke ideje.

JUN

9. i 27. juna sreća je na vašoj strani, sada možete da prihvatite razne izazove ili da se oprobate u nekim igrama na sreću. Očekuje vas dobitak. Ako ste mladi ili slobodni, neko će vas u potpunosti šarmirati.

foto: Profimedia

JUL

4. i 24. jula možete da očekujete pozitivne odgovore sa raznih strana, slobodno pokrenite inicijativu i uvećajte svoje zahteve pred okolinom. Preplavljeni ste emocijama, ali to zasad ne pokazujete na pravi način ili pred svojim partnerom.

AVGUST

5. i 19. avgusta obratite pažnju na razne savete i nemojte da odbacujete nečije mišljenje. Bolje je da odložite sprovođenje odluka za naredni period. Nekad je mudro neke stvari prećutati nego zagovarati dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu.

SEPTEMBAR

2. i 18. septembra pažljivije birajte društvo ili trenutak kada nešto želite da saopštite pred društvom. Greške će vas koštati. U ljubavnom životu neophodna vam je veća diskrecija, naročito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom društvu.

foto: Profimedia

OKTOBAR

3. i 14. oktobra potrudite se spojite lepo sa korisnim, jer ćete biti u prilici da uživate u nečijem društvu i da doživite čarobno iskustvo. Vi ste osoba koje ne može da pobegne od zova ljubavi, samo vam se čini da idete u suprotnom pravcu.

NOVEMBAR

8. i 29. novembra imate priliku da investirate svoje znanje ili novac u neke važne ciljeve. Nema razloga da oklevate, jer dobar ulog donosi veliki dobitak. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite raznovrsne emotivne kontakte ili neka zanimljiva iskustva.

DECEMBAR

11. i 25. decembra udružite svoje interese s osobama koje dobro poznajete. Prijaće vam nečija pažnja i emotivna naklonost. Stalo vam je održite romantičnu sliku u odnosu s bliskom osobom. Vaša emotivna inspiracija prevazilazi i nečija skrivena maštanja.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...