JARČEVI ĆE 2020. GODINE BITI ZATRPANI POSLOM! Obratite pažnju na OVAJ datum, sve može da krene NIZBRDO!
Foto: Profimedia

godišnji horoskop za jarca

JARČEVI ĆE 2020. GODINE BITI ZATRPANI POSLOM! Obratite pažnju na OVAJ datum, sve može da krene NIZBRDO!

Zanimljivosti -

Ljude u horoskopskom znaku Jarca čeka dinamična i godina sa prilikama da donesu mnoge odluke koje će na njih da deluju presudno. Nova godina će vam doneti mnogo toga, a evo šta vam zvezde tačno pripremaju.

Vaš smisao za dobrom organizacijom doći će do izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Od 19. januara udružite svoje poslovne interese sa odabranim saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kad su okolnosti koje vas prate promenljive i kad se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od aktuelnih dešavanja. U periodu od marta imaćete priliku da se dodatno angažujete u paralelnim poslovima. Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima ili trgovinom, predstoji vam satisfakcija i uspeh u drugoj polovini godine. Pripremite se za period zlatnih rezultata i napredovanja na statusnoj lestvici od septembra.

foto: Profimedia

Zdravlje

Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne nege i zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 26. marta do 12. aprila, i zatim od 3. do 19. oktobra i krajem decembra.

SUGESTIJA

Vama 2020. godina donosi veliki uspon, a uz poseban dar koji imate učinićete na lak način ono što drugi ne mogu ili ne umeju. Mnoge srećne okolnosti su na vašoj strani, tako da vas očekuju najrazličitije mogućnosti u kojima ćete dodatno ostvariti novi uspeh i afirmaciju ili događaji koji će uneti više radosti u vaš privatni život i ljubavne odnose. Pomerite svoje subjektivne granice, vreme je za nove odluke, saznanja i životna iskustva. Okusite zov izazova, prihvatite iznenadni rizik ili avanturu, jer sreća je na vašoj strani.

foto: Profimedia

Jarac SPECIJALNE PROGNOZE ZA 2020. GODINU

JANUAR

3. i 21. januara napravili ste dobru poslovnu procenu i, zahvaljujući raznim veštinama koje koristite u pregovaranju, uspevate da ostvarite sve svoje planove. Neko će vas dobro nagraditi. Okolina ceni ono što činite u zajedničkom interesu.

FEBRUAR

2. i 16. februara nalazite se u sjajnoj formi i spremni ste da se oprobate u nekim komplikovanim situacijama. Srećne okolnosti vam idu naruku, tako da vas očekuju izuzetni rezultati i napredovanje. Inspirisani ste za nova dešavanja i želite da doživite uzbudljivija iskustva.

MART

10. i 22. marta postoje neke komplikovane okolnosti s kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prijaju porodična harmonija i nečije prisustvo. Pokažite više tolerancije, ne treba da se ponašate suviše strogo i da kritikujete drugu stranu na sitnim propustima.

APRIL

1. i 26. aprila stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste da prihvatite neku vrstu ljubavnog izazova. Obratite pažnju na korisne sugestije i primenite nove obrasce poslovanja. Planirajte razne susrete ili omiljenu zabavu.

MAJ

4. i 20. maja najbolje je da se udružite s bliskim prijateljima u sprovođenju nekih dugoročnih planova. Nema razloga da rizikujete u nekim takmičarskim situacijama, sačuvajte ono što imate. U ljubavnom odnosu možda imate drugačije potrebe nego vaš partner.

JUN

6. i 28. juna, zahvaljujući dobroj koncentraciji, aktivno pratite sve što se dešava na poslovnoj sceni i ništa ne prepuštate slučaju. Očekuju vas sjajni rezultati na više polja i neko će vas nagraditi za vaše zasluge. Partner ume da vas navede na dobre ideje i da vas inspiriše.

JUL

4. i 18. jula delujete zavodljivo i umete da se nametnete pred bliskom osobom u zavisnosti od raznih izazova koji su pred vama. Prijaće vam neka nova i uzbudljiva dešavanja u ljubavnom životu.

AVGUST

7. i 29. avgusta pokazaće se da imate dobru procenu i još bolji način da ostvarite svoje namere. Udružite svoje interese s pouzdanim saradnicima u vezi sa rešavanjem nekih finansijskih pitanja. Naumili ste da ostvarite veliki uspeh, ali i da sačuvate simpatije kod saradnika na različitim stranama.

SEPTEMBAR

9. i 19. septembra u ljubavnom životu možda nije sve onako kao što biste želeli, ali nema razloga ni da se žalite ili da preterano kritikujete svog partnera. Moraćete da pokažete dodatno strpljenje i dobru volju.

OKTOBAR

12. i 31. oktobra postavili ste sebi listu prioriteta i ne dozvoljavate da vas neko ubeđuje u drugačija rešenja. Pokazaće se da imate dobru procenu i još bolji način da ostvarite svoje namere. Možete da testirate svoje znanje ili sposobnosti.

NOVEMBAR

8. i 25. novembra situacija oko vas deluje vrlo promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Prolazite kroz veoma dinamičan period i trudite se da što bolje odgovorite na razne izazove koji vas prate. Bolje je da se držite proverenih pravila i izbegavate bilo koju vrstu rizika.

DECEMBAR

16. i 23. decembra uspešno rešavate niz problema i vrlo revnosno odgovarate na nečije zahteve. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno podstičete voljenu osobu na zajedničke promene. Novi događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Uživaćete u nečijem društvu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track