RIBE ĆE SE ZALJUBLJIVATI CELE 2020. GODINE! Fatalno će biti OVOG DATUMA, tad upoznajete srodnu dušu!
Foto: Profimedia

hod po oblacima

RIBE ĆE SE ZALJUBLJIVATI CELE 2020. GODINE! Fatalno će biti OVOG DATUMA, tad upoznajete srodnu dušu!

Zanimljivosti -

Zvezdano nebo Ribe tokom 2020. obećava romantičan hod po oblacima i posebno naglašava vaše prvo, treće i jedanaesto polje. Očekuju vas sjajne prilike koje će vam omogućiti lični razvoj, sreću u porodici i napredovanje u karijeri ili na statusnoj lestvici. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ciljeve u privatnom i poslovnom životu. Bićete dobro i bogato nagrađeni za sve što činite. Uspeh i omiljenost će predstavljati vaš zaštitni znak u narednom periodu. I onda kad ima sreće, sreći ne mora biti kraja dokle god osećate da u vama postoje topli talasi koji vas pokreću na razmenu emocija sa dragim osobama.

foto: Profimedia

Ljubav

Pred vama je period novih radosti, sreće i najlepših životnih ostvarenja - jer ponekad se i oni čudesni snovi ostvaruju. Podstaknuti ste na nova razmišljanja i stalo vam je održite romantičnu sliku u odnosu s bliskom osobom. Od 12. januara vaša emotivna inspiracija će često prevazilaziti i nečija skrivena maštanja, u skladu sa svojom emotivnom prirodom sjajno umete da inspirišete partnera skoro u svakom pogledu. Uznemirenost koju ćete povremeno osećati ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. Ljubavno sunce će vas obasjavati tokom cele godine, tako da ćete imati dosta razloga da uveličate neke ljubavne ili porodične situacije, posebno od 8. novembra.

Posao

Na osnovu intuicije naslućujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni. Važno je da se od 8. januara što efikasnije uklopite u nove ponude i mogućnosti koje predlažu vaši saradnici. Ponekad treba da vešto kombinujete individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili svoj maksimum, naročito u periodu od 4. marta, tokom maja, septembra i novembra. U prilog vam ide svest o tome da se nalazite u sjajnoj formi i da imate ambiciozne poslovne planove koji će se uklapati u zajedničke ciljeve. Uz određenu dozu mudrosti i naročito s dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere i da poboljšate materijalne mogućnosti tokom ove godine. Uspeh i sreća su u potpunosti na vašoj strani. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, zabave ili trgovine, od septembra vas očekuje novi uspeh.

Zdravlje

Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psihofizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog psihofizičkog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne stomačne tegobe ili virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 29. januara do 11. februara i od 29. maja do 11. juna.

Sugestija

Vaš znak ima i posebnu astrološku privilegiju. Jupiter, planeta velike sreće, uz aspekte s Neptunom i Uranom donosi pozitivan uticaj, izvesnu privilegiju i zlatne plodove onda kad vam je to najpotrebnije. Vama 2020. godina počinje na neki čaroban način, koji će vas inspirisati da za sebe i najmilije izgradite oazu radosti i sreće. Ako priželjkujete sreću, sve što je potrebno se nalazi oko vas. Vaša sreća proističe iz odnosa s partnerom i u porodičnoj atmosferi. Zajednica, udruživanje i timsko delovanje donose uspeh, ljubav i sreću. Učinite sve što je moguće da delujete u partnerstvu sa dragim osobama. Sada imate sjajnu priliku da ostvarite svoje tajne snove. Ljubav rađa ljubav - u vama i oko vas.

Ribe SPECIJALNE PROGNOZE ZA 2020. GODINU

JANUAR

2. i 18. januara obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Prihvatite nečiju ponudu u vezi sa rešavanjem finansijskih pitanja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos s partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih slatkih snova. Prepustite se svojim osećanjima.

FEBRUAR

11. i 21. februara razgovarajte otvoreno s voljenom osobom jer postoje neke sumnje koje vas udaljavaju. Nema razloga da se zavaravate. Trenutak je da se oboje suočite sa istinom.

MART

12. i 22. marta zatražite savet od osobe koja ima iskustva i koja vam je dosad više puta izlazila u susret. U vezi s rešavanjem finansijskih pitanja moraćete da pokažete veću odlučnost. U odnosu s voljenom osobom učinite nešto čime ćete na poseban način obeležiti zajednički život.

APRIL

7. i 19. aprila u ljubavnom životu vas nakon nekih tužnih momenata očekuje pozitivan obrt. Partner na vas deluje veoma inspirativno i ima veliki uticaj na vaše raspoloženje. Prijaće vam nova faza bliskosti. Pokušajte da promenite svoju ljubavnu taktiku i sve će se promeniti nabolje.

MAJ

5. i 25. maja obratite pažnju na mogućnost proširivanja posla u više pravaca o kojima do sada niste ozbiljnije razmišljali. Stalo vam je da se sve odvija po utvrđenom planu i ne volite odstupanja u odnosu na postavljene dogovore. Važno je da se nametnete u pravom trenutku i da podstičete dvosmerne kontakte.

JUN

16. i 28. juna nalazite se u promenljivoj emotivnoj fazi i suviše subjektivno tumačite neke događaje iz ljubavnog života. Nema razloga da preuveličavate svoju ulogu ili emotivne potrebe pred voljenom osobom. U ljubavi ne postoje granice ako pored sebe imate osobu s kojom delite sreću.

JUL

4. i 22. jula preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju optimistično.

AVGUST

10. i 20. avgusta moraćete da se suočite s nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u vašu korist. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osećaj i ne pričati mnogo.

SEPTEMBAR

9. i 29. septembra priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti. Izbegavajte ljubavnu avanturu.

OKTOBAR

13. i 30. oktobra nalazite se u kreativnoj fazi, ali moraćete da pokažete više sluha i za ideje koje imaju vaši saradnici. Potrebno je da se orijentišete na dugoročnije interese, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja.

NOVEMBAR

8. i 26. novembra važno je da ulivate emotivnu podršku svom partneru i da verno sledite zajedničke ideje. Voljena osoba može da ispuni sva vaša očekivanja. Očekuju vas trenuci radosti i zadovoljstva. Imate dobar osećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu s voljenom osobom.

DECEMBAR

3. i 21. decembra posrećilo vam se da imate širu naklonost u krugu saradnika i da su simpatije uticajnih osoba na vašoj strani. Sada je povoljan trenutak da investirate na više strana. U ljubavnom odnosu s partnerom predosećate da vam predstoje neka još uzbudljivija dešavanja.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track