VODOLIJE, NA OVAJ DAN 2020. GODINE MORAĆETE DA PRESEČETE! Od ove odluke sve zavisi: A evo ko će da vam POMOGNE!
Foto: Profimedia

GODIŠNJI HOROSKOP

VODOLIJE, NA OVAJ DAN 2020. GODINE MORAĆETE DA PRESEČETE! Od ove odluke sve zavisi: A evo ko će da vam POMOGNE!

Zanimljivosti -

Vaše zvezdano nebo tokom 2020. najavljuje niz događaja koji donose nov veliki uspon na svim životnim poljima. Pred vama je godina koja posebno naglašava vaše prvo, dvanaesto i četvrto polje. Usmerite svoju pažnju na najveće životne vrednosti, jer očekuju vas značajni dobici koji će vam život učiniti lepšim i udobnijim.

U skladu s vašom inspiracijom mogući su neobični obrti koji donose uspeh i sreću. Sada imate priliku da po potrebi kombinujete lični nastup i samostalno sa zajedničkim delovanjem. Ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanje. Vaše ideje često predstavljaju uvertiru za srećniju i lepšu budućnost o kojoj drugi sanjare.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu dinamična dešavanja koja će vas pratiti početkom godine zahtevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Ponekad će partner umeti iznenada da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi nećete želeti da se pomirite sa sporednom ulogom. Na sreću, vi ćete umeti brzo da se orijentišete prema onim zanimljivijim sadržajima ili novim "izvorima radosti". Budite oprezniji u periodu od 13. do 21. januara kako ne biste doneli ishitrenu odluku koja bi poremetila vaš odnos s bliskom osobom. Uživaćete u mnogim prijatnim situacijama tokom februara, marta, juna i od oktobra. Često ćete testirati sebe, ali i osobu s kojom ste bliski - različiti izazovi koji su pred vama su i nova prilika da se obogatite novim iskustvom i da ulepšate svoj ljubavni odnos. Ako ste slobodnog emotivnog statusa, od 21. novembra očekuju vas novi kontakti i neko ko će vas potpuno okupirati.

POSAO

Početkom godine bićete angažovani u mnogim aktuelnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da prepoznate dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoje poslovne vizije i rešenja, naročito u periodu od 3. februara. Početkom marta bićete podstaknuti nečijom pričom o saradnji. Na vrlo uspešan i efikasan način možete da završite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u aprilu, junu i oktobru. Na vaše samopouzdanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan utisak koji ćete ostavljati u širim krugovima. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, medija ili trgovine, začetak ugovaranja ili angažovanja u prvoj polovini godine doneće vam više nego odlične rezultate krajem godine.

ZDRAVLJE

Važno je da se ponašate odgovorno zarad zdravstvene ravnoteže, naročito kad ste izloženi različitim pritiscima ili kad se nalazite pod jačim stresom. Moguće su povremene glavobolje, zatim osetljivost sistema za varenje i želuca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 29. aprila do 13. maja i zatim od 26. oktobra do 9. novembra.

SUGESTIJA

Za predstavnike vašeg znaka 2020. donosi obilje novih, interesantnih i dinamičnih dešavanja u svim oblastima. Dobro se dobrim vraća, a što je ulog veći - veća je i mogućnost za dobitak i uspeh. Prijatelji će imati važnu ulogu u raznim situacijama u vašem životu, slobodno se oslonite na bliske osobe. Radost i sreća se uvek uvećavaju kad je delite s dragim osobama. Očekuje vas sjajna prilika da pomerite skoro sve subjektivne granice u svojim poslovnim i privatnim afirmacijama.

foto: Profimedia

SPECIJALNE PROGNOZE ZA VODOLIJU U 2020. GODINI

JANUAR

5. i 17. januara nova saznanje pozitivno utiču na vašu orijentaciju. Obratite pažnju na nečiju ponudu i mogućnost partnerskog udruživanja u dužem vremenskom periodu. Imate podršku u okruženju. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe, sve što činite je odraz zajedničke sreće.

FEBRUAR

11. i 21. februara ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Umete da očarate svog partnera i da stvorite prijatnu atmosferu u kojoj se svi oko vas osećaju lepo. Ponekad je neophodno rizikovati u određenoj meri, ali s dobrim pokrićem u svakom smislu.

MART

3. i 15. marta delujete odlučno u svojim namerama i s velikim uspehom sprovodite sve svoje planove. Proširite svoje zahteve i insistirajte da vas neko dobro nagradi. Što više budete tražili, više ćete i dobijati.

APRIL

4. i 26. aprila potrebno je da donesete ozbiljnu odluku. Obratite pažnju na informacije koje mogu da vam olakšaju realizaciju planova. Uloga i angažovanje jedne mlađe osobe za vas će se pokazati kao dragoceni. Važno je da se orijentišete ka vrlo ambicioznim ciljevima.

MAJ

9. i 18. maja se nalazite u prilici da kombinujete praktične interese i lično zadovoljstvo. U ljubavnom odnosu sve izgleda prividno dobro, ali nemojte potcenjivati partnerovu ćudljivost. Voljena osoba može da ispuni vaša očekivanja.

JUN

13. i 25. juna izbegavajte saradnju s osobom koja vam stvara razne neugodnosti, ovo nije trenutak da se razračunavate s neistomišljenicima. Bolje je da ostanete uzdržani pred izazovima i novčanim rizikom. U ljubavnom odnosu ne treba da izazivate partnera na nešto što može da se otrgne kontroli.

JUL

4. i 28. jula, zahvaljujući idejama koje imate i dobroj strategiji, delujete veoma ubedljivo na svoje saradnike. Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god postoje dobri uslovi za neku vrstu uspeha ili dobitka.

AVGUST

8. i 22. avgusta u ljubavnom odnosu možete da se prepustite talasu toplih osećanja. Potrebna vam je veća emotivna naklonost i mentalna bliskost s osobom sličnih afiniteta. U ljubavnom životu morate da se angažujete više i da u potpunosti ispunite neka partnerova očekivanja.

SEPTEMBAR

1. i 23. septembra uz nečiju asistenciju nalazite se pred ostvarenjem važnih ciljeva. Prate vas sreća i mogućnost dobitka u igrama. Upotrebite svoju brzu inteligenciju u proceni dobre prilike.

OKTOBAR

10. i 19. oktobra učinite sve što je potrebno da ispunite zahteve koje ima vaš partner. Između vas postoji odnos poverenja i bliskosti. Očekuju vas novi događaji koji će dodatno ulepšati zajednički život. U odnosu s voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ali nemojte da se se previše opustite.

NOVEMBAR

12. i 20. novembra izbegavajte raspravu koje vas nepotrebno iscrpljuje. Udružite svoje interese s prijateljima kako biste spojili korisno i prijatno. Nastavite da podstičete partnera na uzajamnu razmenu nežnosti i planirajte više vremena za porodicu.

DECEMBAR

7. i 19. decembra u odnosu s partnerom zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Sada s velikim optimizmom posmatrate sve ono što se dešava u vašem zajedničkom životu. Delujete zadovoljno razvojem događaja u ljubavnom životu, posebno vam imponuje saznanje da je partner spreman da vam ugađa na razne načine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track