BIK ĆE U OVOM PERIODU 2020. BITI EMOTIVNO ISTROŠEN, A JEDNA OSOBA REŠIĆE SVE! Evo kakva godina čeka rođene u ovom znaku
Ilustracija, Foto: Profimedia

TURBULENTNO

BIK ĆE U OVOM PERIODU 2020. BITI EMOTIVNO ISTROŠEN, A JEDNA OSOBA REŠIĆE SVE! Evo kakva godina čeka rođene u ovom znaku

Zanimljivosti -

Zvezdano nebo Bika tokom 2020. obećava uspon i ostvarenje svih vaših velikih planova. Uran, koji boravi u vašem sazvežđu, podsticaće vas na nove ili neočekivane odluke, čak i eksperimente kojima ćete iznenaditi svoje okruženje. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i posebne prilike koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. Sve vaše dobitne kombinacije proizilaze iz ličnih odluka koje ćete sprovoditi u zajedničkim akcijama ili udruživanjem na raznim nivoima.

Ljubav

Prolazićete kroz različite faze u ljubavnom životu i odnosu s partnerom. Zadovoljstvo i harmonija koji će vas pratiti u porodičnom životu ili u odnosu s voljenom osobom pozitivno će se odraziti na vaše ponašanje, samopouzdanje i izgled. Obratite pažnju na nove kontakte ili prilike koje ćete imati od 2. januara i tokom marta, jer očekuju vas izuzetno lepa i nesvakidašnja iskustva. Mogući su ljubavni rebusi i pojačana tenzija u periodu tokom avgusta. Ako želite da započnete ljubavnu vezi ili da zaplovite u bračni život, najbolje je da to učinite u septembru ili novembru. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja suvišnim „pravilima” koja remete ljubavni sklad ili predrasudama o zajedničkoj sreći. Ako ste dovoljno mudri, za vas ljubavna sreća može da traje tokom cele godine.

Posao

Okolnosti su na vašoj strani i potrebno je da donesete nove odluke. Postavili ste sebi jasne kriterijume jer vam je stalo da ostvarite što više korisnih ciljeva za što duži period. U periodu od 9. januara, u martu i maju vešto ćete uspevati da pronađete neka zaobilazna i efikasna rešenja koja će potvrditi vašu ispravnost u poslovnoj komunikaciji ili delovanju. Važno je da poštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje kako biste u završnim fazama uz materijalnu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni, naročito u periodu od juna, u septembru i novembru. Imaćete podršku s više strana i očekuju vas uspešna partnerstva ili novi saradnički odnosi koji donose izuzetne rezultate, kao i dobre prilike sa inostranstvom.

Zdravlje

Važno je da imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psihofizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane, koji će vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobađate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade ili neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 3. do 21. februara, i zatim od 28. septembra do 9. oktobra.

Sugestija

Sve što priželjkujete sada imate priliku i da ostvarite. Što više budete tražili ili očekivali, više ćete i dobijati. Planete su vam naklonjene i podstiču vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo i udruživanje su vaša dobitna kombinacija. Očekuju vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni događaji u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Sreća je na vašoj strani, a sreća je još veća i lepša kada je sa nekim delite. Slobodno preterujte u svemu što će vaš zajednički život pretočiti u najlepšu sreću i učiniti ga veličanstvenim.

Bik SPECIJALNE PROGNOZE ZA 2020. GODINU

JANUAR

8. i 22. januara vaše ljubavne želje stižu na pravu adresu i neko vam se osmehuje s direktnim ili indirektnim pozivom na ljubavni susret. Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i profesionalnu orijentaciju.

FEBRUAR

3. i 17. februara nemojte oklevati pred dobrom prilikom, ali nemojte zaboraviti ni da vas prate dežurne oči. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima, koje možete rešavati u dogovoru sa saradnicima.

MART

14. i 22. marta bićete polaskani nečijim komplimentima i saznanjem da se nalazite na izvesnoj listi odabranih. Dokažite da vredite i više nego što je neko verovao. Ne treba da se opterećujete nekim novčanim pitanjima jer ćete uskoro rešiti i te dileme.

Ilustracija
Ilustracija foto: Shutterstock

APRIL

6. i 18. aprila sreća je vašoj strani - pruža vam se prilika da ostvarite ekstraprofit ili da vas neko bogato nagradi. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva.

MAJ

4. i 22. maja, u skladu sa svojom prirodom, možete sebi da priuštite neke posebne užitke i radosti, pomerite zahteve pred drugima, jer dobićete mnogo više ako to budete i tražili. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate.

JUN

11. i 16. juna obratite pažnju na razne kontakte i susrete koji će vas pratiti, imaćete priliku da čujete važne informacije, neko će vas zaintrigirati na poseban način. Umete da procenite povoljnu situaciju i da osmislite dobar nastup ili redosled poteza.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

JUL

2. i 14. jula pratiće vas sjajni aspekti u ljubavnom odnosu, bez obzira na emotivni status i godine, uživajte u nečijem društvu i raznim čarolijama. Potrebne su vam veća emotivna naklonost i bliskost s partnerom.

AVGUST

8. i 21. avgusta nemojte precenjivati sebe kako ne biste upali u sopstvenu zamku, iz koje ćete se teško izvući bez posledica po svoj mir i ugled. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu.

SEPTEMBAR

15. i 24. septembra proverite da li sreća prati hrabre. Spremno odgovorite na razne izazove i nemojte propustiti priliku koja vam se nudi. Oslonite se na ličnu procenu. Očekuju vas trenuci radosti i zadovoljstva.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

OKTOBAR

12. i 27. oktobra shvatićete da neko drugi može da odgonetne vaše ljubavne dileme, prilično ćete se umoriti i emotivno istrošiti, imaćete utisak da se ponovo nalazite na početku svojih pitanja.

NOVEMBAR

7. i 19. novembra prepustite nekom drugom da dođe do izražaja, izbegavajte lično dokazivanje ili takmičarsku atmosferu. Osećate potrebu da se emotivno prepustite, bez dodatnog strahovanja o mogućim komplikacijama i izneverenim očekivanjima.

DECEMBAR

3. i 21. decembra imaće dobru komunikaciju i uspeh u prilagođavanju i prihvatanju promena. Prijatelji i bliska osoba su uvek uz vas kada je to potrebno. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite na neki zaobilazan način.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track