RAKOVI U 2020. GODINI KONAČNO PREUZIMAJU KONTROLU! Morate da iskoristite svoju SREĆNU ZVEZDU baš na ovaj dan!
Foto: Profimedia

pazite da se vreme poklopi

RAKOVI U 2020. GODINI KONAČNO PREUZIMAJU KONTROLU! Morate da iskoristite svoju SREĆNU ZVEZDU baš na ovaj dan!

Zanimljivosti -

Osobe rođene u horoskopskom znaku Raka 2020. godine će imati sreće i doživeće pravo blagostanje. Vaše zvezdano nebo tokom 2020. pokazuje ostvarenje ljubavnih snova i uspon na životnoj lestvici. Planetarni aspekti favorizuju vaše sedmo, deseto, deveto i jedanaesto polje. Sada imate sjajnu priliku da razmenjujete energiju s bliskim osobama na način koji će vam doneti nove životne radosti, uspeh i sreću. Sve postaje moguće kad se vaša energija poklapa s kosmičkom energijom. Oslonite se na svoju intuitivnu percepciju i na snagu emocija, jer ljubav uvek rađa ljubav. Ono što vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga vaših emocija.

foto: Profimedia

Ljubav

Ova godina će biti najbolje vreme za rešavanje ljubavnih dilema ili problema, ako ih imate. Početna previranja u odnosu s voljenom osobom imaće dobro značenje za dalju perspektivu, biće vam jasno da sve možete da uskladite na pravi način. Savetuje vam se da pokušate da bolje razumete potrebe partnera, a ne da ga prisiljavate da on prati vaše. Ponekad odnosi zahtevaju i malo kompromisa kako bi se stvari poboljšale. Ako se udružite, možete pomerati planine zajedno. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu i u porodičnom životu vratiće vam se na najlepši mogući način. Ukoliko ste slobodni, pratiće vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer u drugoj polovini godine imaćete priliku doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske vašem srcu. Posebno obratite pažnju na 12. januar, 4. mart, 11. jul i 8. novembar. Čak i ako ste nedavno prekinuli vezu, 2020. godina se može pokazati blagoslovom za vašu ljubav i mogla bi dovesti do obnavljanja starog odnosa.

Posao

Ova godina obećava rast, širenje poslovnih mogućnosti i doneće ogromne promene za sve radne ljude. Imate dobar predosećaj kad treba da pokrenete veću akciju ili da povučete konkretan potez. Mnoge okolnosti se menjaju u prilog vašim planovima, tako da ćete od 21. januara i tokom marta dobijati i dodatne povlastice, na osnovu kojih možete da ostvarite niz značajnijih ciljeva. Potrudite se da budete što aktivniji u maju, septembru i novembru, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanje na poslovnoj i statusnoj lestvici. Ako se bavite nekim umetničkim ili javnim zanimanjem, očekuje vas popularnost tokom cele godine. Za vas koji se bavite trgovinom, ekonomijom ili medicinom predstoji period velikog uspeha od jula. Period od oktobra će se pokazati veoma plodnim, uključujući isplate, više pozicije i povećanje zarada.

Zdravlje

Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psihofizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varenju hrane i podložnost virusnim infekcijama. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 4. do 19. aprila i od 7. do 15. oktobra.

Sugestija

Vama 2020. godina donosi obilje najrazličitijih ili skoro idealnih mogućnosti, kao i sjajnu priliku da afirmišete sve svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Radost delite s bližnjima i imaćete veličanstvenu sreću. Radost, uspeh i sreća proizilaze iz povezivanja i bliskosti sa „odabranim osobama”. Posmatrajte sve u duhu optimizma i partnerstva jer je faktor sudbinske sreće na vašoj strani. Uživajte u lepoti života. Uverićete se da i nemoguće postaje dostižno i moguće - uvek kad je bliska osoba na vašoj strani. Partnerstvo i udruživanje su formula vaše sreće, uspeha i blagostanja.

Rak SPECIJALNE PROGNOZE ZA 2020. GODINU

JANUAR

13. i 21. januara pratite svoju intuiciju i predosećaje koje imate. Postoje momenti kad treba da se nametnete, ali i situacije kad je najbolje da se distancirate od provokacija. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite raznovrsne emotivne kontakte.

FEBRUAR

2. i 14. februara uživajte u radostima koje su pred vama, prepustite se osećanjima i ljubavnim talasima. Voljena osoba će vas usrećiti na najlepši način. Osetićete veliki emotivni zanos. Smislite način da obradujete blisku osobu.

foto: Printscreen

MART

4. i 18. marta možete da ostvarite izuzetan uspeh na više polja. Prate vas sjajni aspekti, učinite sve što je u vašoj moći da svoju radost i sreću podelite s drugima. Uz određenu dozu mudrosti i s dobro osmišljenim potezima lako možete da ostvarite sve svoje namere.

APRIL

1. i 19. aprila bolje je da ne iskušavate sreću i da se distancirate od osoba koje vas iritiraju. Svaki vid rizika može da vas optereti više nego što očekujete. Ne dozvoljavate da vam neko uskraćuje emotivne užitke i zadovoljstvo. Spremni ste da učinite nešto fascinantno.

MAJ

12. i 22. maja vas očekuje neobično iskustvo koje će vas podići u ružičaste oblake. Uživajte u društvu voljene osobe i prihvatite ljubavne izazove. Srećni ste što uz sebe imate odgovarajuću osobu.

JUN

6. i 20. juna obratite pažnju na nečije reči i pouke jer udruženo možete da ostvarite poseban uspeh i da budete dobro nagrađeni. Emotivni zanos u vama budi nove ideje. U odnosu s partnerom želite da se oprobate u nekim uzbudljivim situacijama.

JUL

11. i 21. jula prepustite sve svojim osećanjima, očekuju vas sjajne mogućnosti i što god da dodirnete, pretvoriće se u radost, sreću ili dobitak. Ako želite da uspostavite harmoničan ljubavni odnos, onda upotrebite i svoje skrivene adute.

foto: Profimedia

AVGUST

8. i 24. pažljivo analizirajte kompletnu situaciju u kojoj se nalazite jer vas zahvaljujući dobroj proceni i nečijoj intervenciji očekuju rešenja i zadovoljstvo. Potrudite se da pronađete skladniju formulu, koja vodi ka emotivnom razumevanju i zbližavanju.

SEPTEMBAR

5. i 29. septembra ćete imati priliku da upoznate neke interesantne osobe koje mogu da promene vašu poziciju i da vas protežiraju. Prihvatite nove trendove i savremene ideje. Prija vam nečija pažnja ili postupci jer vas inspirišu na novu ulogu.

OKTOBAR

3. i 19. oktobra ponašajte se promišljeno i izbegavajte rizike, posebno ako vas neko nagovara da prekoračite svoja ovlašćenja. Ako smišljeno igrate na kartu emotivnog rizika u odnosu s partnerom, onda smislite i rezervno rešenje.

NOVEMBAR

8. i 26. novembra imaćete priliku da uživate u društvu bliske osobe. Osluškujte romantične note i zaplovite na talasima ljubavi. Čuda su uvek moguća ako u njih verujete. Osećate emotivni zanos ili pojačanu strast, što vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama.

DECEMBAR

12. i 28. decembra pratiće vas sjajni aspekti na svim poljima, priuštite sebi najlepše užitke i učinite sve što je potrebno da usrećite one koje volite. Sreća je zajednička. Neko vas navodi na dobar izbor. Uživajte u svemu što vas inspiriše.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track