LAVOVI ĆE U 2020. KRUNISATI SVOJU LJUBAVNU VEZU! Evo kakva godina čeka osobe rođene u ovom znaku i kad treba da PAZE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PUNO LEPIH DEŠAVANJA

LAVOVI ĆE U 2020. KRUNISATI SVOJU LJUBAVNU VEZU! Evo kakva godina čeka osobe rođene u ovom znaku i kad treba da PAZE!

Zanimljivosti -

Zvezdano nebo Lava tokom 2020. najavljuje značajne promene. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći od aprila. Umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a s novim iskustvom koje stičete sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici. Vaš stil izražavanja i šarm koji posedujete čine vas veoma omiljenom osobom u okruženju, ali povremeno ćete morati da dokazujete i neke druge kvalitete koje imate kako biste održali dobre saradničke ili partnerske odnose.

Ljubav

U odnosu s voljenom osobom možda vam ponekad neće biti lako da sagladate pravi uzrok koji dovodi do ljubavnih razmirica. Bolje je da neke stvari mudro prećutite nego da zagovarate dijalog koji vodi ka produženim raspravama. Faktor vremena za vas će imati korisno značenje. Iskristalisaćete svoja osećanja, a sebi i svom partneru možete dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Nezavisno od emotivnog statusa i godina, događaji koji će vas posebno usrećiti očekuju vas od 7. februara i u periodu od 11. marta i tokom aprila. Idealnu priliku da krunišete svoju ljubavnu vezu ili da osetite ljubavnu harmoniju imaćete od avgusta, u periodu od 11. oktobra i krajem godine.

Posao

Polako gradite novu viziju u skladu sa svojom prirodom i megalomanskim ciljevima. Početkom godine ćete aktivno učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspevaćete da nametnete svoje ideje u bližem okruženju. Na lak način možete da ostvarite većinu svojih ciljeva. U periodu od 5. februara do aprila treba da donesete neke važne odluke kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Priliku da uvećate svoje bogatstvo i da investirate u nekretnine ili da uvećate finansijske prilive imaćete od 9. juna. Mudro je da upotrebite praktično iskustvo i pravilno zaštitite svoje poslovne interese za duži vremenski period. Osobe koje se bave nekim vidom javnog zanimanja, medijima ili imaju kontakte s inostranstvom, očekuje veliki uspeh u periodu od juna i od oktobra.

Zdravlje

Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe s pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na psihičku ravnotežu i izbegavajte stresne situacije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 3. do 17. maja, u drugoj polovini oktobra, kao i početkom decembra.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Sugestija

Udružite svoje interese s bliskim osobama i insistirajte na vrhunskim ciljevima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju vašu osnovnu orijentaciju. U skladu sa svojom prirodom, potrudite se da doživite neke čarobne trenutke zbog kojih život ima onaj pravi ili najlepši smisao. Dolazi vreme koje vam donosi uspeh i ubiranje zlatnih plodova na raznim poljima. Ponekad se i rizik višestruko isplati, slobodno odgovorite na razne izazove koji će vas pratiti. Vaša ideja vodilja za 2020. glasi - hrabre sreća prati!

Lav SPECIJALNE PROGNOZE ZA 2020. GODINU

JANUAR

5. i 23. januara mnogo je lepih stvari koje zaslužuju da im posvetite svoju pažnju, ali u središtu vaše priče biće neko ko zrači najlepšim i ljubavnim sjajem. Uživajte u harmoničnom odnosu ili u novim izazovima.

foto: Profimedia

FEBRUAR

7. i 19. februara imaćete sjajnu priliku da u skladu sa svojom prirodom ostvarite izuzetne rezultate i da se svojim idejama ili delima nametnete pred određenim osobama. U odnosu sa svojim ljubavnim partnerom prolazite kroz fazu toplih emocija.

MART

11. i 25. marta, po šahovskom principu taknuto-maknuto, uspevaćete da preduhitrite nekog i zbog toga ćete biti dobro nagrađeni, očekuje vas dodatni priliv novca. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno.

APRIL

7. i 21. aprila unutrašnja i emotivna snaga vam daje mogućnost da ostvarite sve svoje velike planove. Inspiracija se nalazi u vama i u vašem odnosu s voljenom osobom. Ljubavni zanos koji osećate vas navodi na slobodnije izražavanje ili ponašanje.

foto: Profimedia

MAJ

2. i 28, maja poželjno je da se ponašate uzdržano i da izbegavate različite izazove, nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešan izbor. U odnosu sa voljenom osobom ne želite da propustite nijedan trenutak emotivne inspiracije, koji vam donosi ljubavni vrhunac.

JUN

11. i 17. juna bićete u prilici da pomerite subjektivne granice, prate vas sjajni planetarni aspekti. Tražite od saradnika, prijatelja i voljene osobe sve što prija vašem ukusu i afinitetima. Posebno će vam prijati nova dešavanja u privatnom životu. Potrudite se da što više uživate uz dragu osobu.

JUL

9. i 23. juna imate priliku da u potpunosti realizujete neke odložene planove i da odgovorite na niz pitanja koja su vas opterećivala u prethodnom periodu. Sve što ste započeli sada uspešno možete i da privedete kraju.

foto: Profimedia

AVGUST

5. i 25. avgusta faktor sreće, uspeha i dobitka je u potpunosti na vašoj strani. Nezavisno od vašeg emotivnog statusa ili godina uživaćete u ljubavnim čarima. Ljubavni zanos koji osećate vas navodi na slobodnije izražavanje ili ponašanje.

SEPTEMBAR

10. i 22. septembra obratite pažnju na kontakte koje ćete imati, zajedno s nekim možete da pokrenete uspešnu akciju i investirate u lepšu budućnost. Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da ubrzate neke aktivnosti koje ste započeli.

OKTOBAR

13. i 29. oktobra vodite aktivan društveni život i zahvaljujući spletu srećnih okolnosti uživate dobar ugled, neko će vas nagraditi. Imate priliku da usvojite nova i korisna saznanja. Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da ubrzate neke aktivnosti koje ste započeli.

foto: Profimedia

NOVEMBAR

8. i 22. novembra izbegavajte impulsivne reakcije i takmičarsku atmosferu. Bolje je da sačuvate ono što držite u rukama nego da posežete za izazovima i lažnim sjajem. U svemu treba da sačuvate pravu meru kako ne biste ugrozili nečije interese.

DECEMBAR

15. i 27. decembra osmislite neki romantični susret i aktivnosti koje će vam doneti zadovoljstvo. Očekuju vas radost srca, emotivni zanos i prijatno iskustvo. Ponovo se nalazite u fazi emotivnog uzleta. Zračite pozitivnom energijom i delujete inspirativno.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track