Foto: Nemanja Nikolić

ekskluzivno

PRVE FOTOGRAFIJE MIKE ALEKSIĆA NAKON IZLASKA IZ ZATVORA: Optuženi učitelj glume upravo sproveden u KUĆNI PRITVOR (FOTO/VIDEO)

Crna Hronika
> 19:10h

Nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, optužen da je silovao i polno uznemiravao više svojih učenica, upravo je iz Centralnog zatvora sproveden u kućni pritvor!

Aleksić je do zgrade u kojoj živi doveden iz Centralnog zatvora privatnim automobilom oko 18.30 sati, ali se nakon kraćeg zadržavanja uputio u nepoznatom pravcu. Nakon nekoliko minuta automobil se vratio i Mika je sa kapuljačom preko glave ušao u zgradu.

FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić

Policija je pre toga zamolila okupljene pripadnike sedme sile da se pomere sa ulaza i da naprave odstojanje od pet metara kako bi Aleksić mogao da uđe u zgradu. Automobil u kome se nalazio Aleksić navodno je sve vreme kružio kako bi izbegli medije.

Okupljeni novinari su pozdravili Aleksića sa "dobar dan", a učitelj glume je odgovorio "dobar dan" i ušao u zgradu.

Apelacioni sud u Beogradu, podsetimo, prethodno je ukinuo pritvor Aleksiću i odredio mu meru kućnog pritvora uz nanogicu.

FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić

Aleksić je inače bio u pritvoru od hapšenja 16. januara, a pripremno ročište pred suđenje zakazano je za 1. oktobar.

Ročište će biti zatvoreno za javnost i na njemu će se Aleksić kratko izjasniti o krivici, a potom će se utvrđivati koji će se dokazi izvoditi na suđenju.

Učesnici postupka mogu da zatraže da sud isključi javnost zbog zaštite privatnosti.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja. Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile Iva Ilinčić i druge koleginice.

(Kurir.rs/B.T.)