Foto: Promo

promene

KVIZ POTERA DOBIJA NOVOG TRAGAČA: Favoriti Siniša Vulić i Milan Bukvić, a tviteraši tvrde da je to Srđan Dinčić! KO JE VAŠ? ANKETA

Pop kultura

Deveta sezona najdugovečnijeg nedeljnog kviza "Potera" počela je prošle nedelje spektakularnim nastupom Dušana Macure, koji je dokazao da sport i obrazovanje mogu zajedno!

Bivši košarkaš Crvene zvezde uspeo je da u prvoj igri uzme sumu od 600.000 dinara, koju mu je tragač ponudio, da bi na kraju, u finalnoj poteri, u paru sa još jednom učesnicom uspeo da odbrani zarađeni novac. I drugoj emisiji, kako stoji u TV najavi, čeka nas mnogo uzbuđenja, ali i dalje ostaje misterija ko će biti novi trač. Do ove sezone bilo ih je troje: Milica Jokanović, princeza od znanja, Milorad Milinković, mister Veliki, i Žarko Stevanović, svetski šampion znanja.

foto: Printskrin, TV Prva/Aleksandar Krstović

U novoj sezoni, međutim, ovoj standardnoj postavi pridružiće se i četvrti. Iz produkcije "Adrenalin", koja zajedno sa RTS realizuje "Poteru", nisu hteli da otkriju njegov identitet pre premijerne epizode, ali poručuju da će novi tragač biti veoma intrigantan i od samog starta na visini zadatka. Korisnici društvenih mreža su, pošto je objavljeno da popularni kviz ima novog tragača, kao mogućeg kandidata najčešće navodili bivše takmičare Sinišu Vulića i Milana Bukvića, kao i Miloša Karnu, koji je dominirao "Slagalicom" u prethodnoj sezoni. Mnogi su se upitali i da li se na to mesto vraća slikar i multimedijalni umetnik Uroš Đurić, dok je jedan korisnik mreže Tviter napisao da mu tragač, u tizeru koji su objavljen, liči na komičara i voditelja Srđana Dinčića.

foto: PrintScreen/Youtube

Kurir.rs

Bonus video: