Foto: Profimedia

ISPOVEST DEVOJKE

KRENULO JE KAO S*KS U TROJE, A ONDA ME JE DEČKO IZBACIO IZ SOBE: Ta devojka je naša KOLEGINICA, smejali su mi se

Žena

Oboje su u 20-im godinama. Ona tvrdi da imaju fantastičnu ljubavnu vezu koja je do trenutka "bizarne situacije pokušaja seksa u troje" trajala dve godine. U to vreme su, priča neimenovana devojka, već razgovarali o veridbi i planirali da se venčaju kroz koju godinu.

Ovo je njena ispovest:

"Inače nemam mnogo prijateljica, budući da moj dečko i ja radimo u istoj firmi, on na terenu, a ja u kancelariji. Firma je bila u procesu širenja i u kancelariji je počela da radi nova devojka stara 19 godina. Neverovatno je bilo napokon imati koleginicu koja je simpatična i zabavna.

Kad sam je upoznala sa svojim dečkom, bilo je očito da mu se sviđa. Nije mogao da prestane da je gleda. Jedne večeri, seli smo u bar i on mi je predložio da i nju pozovemo da nam se pridruži.

foto: Shutterstock

Isto kao i ja, ne zna puno ljudi, pa sam joj poslala poruku da dođe, na šta je ona odmah pristala. Vlasnik bara je slavio rođendan i sve goste je častio pićem. Popili smo mnogo više nego inače.

Na kraju večeri, sela je s nama u taksi i svi zajedno smo otišli u stan mog dečka. Svi smo flertovali sa svima. Kad smo stigli, bacili smo se na krevet i počeli da skidamo odeću. Izgledalo je kao da ćemo imati seks u troje. Sve je bilo u redu dok smo se ljubili, ali uskoro je ona počela seksualno da zadovoljava mog dečka.

Gledajući ih, u sekundi sam se otreznila i počela je da me obuzima mučnina. Izašla sam iz sobe i zalupila vratima. Ono što se sledeće dogodilo me je šokiralo.

foto: Profimedia

Moj dečko je iza mene zaključao vrata tako da ne mogu da se vratim unutra, a kroz vrata sam čula da se smeju. Bila sam u šoku. Ujutru sam ga pitala jesu li imali seks i naravno da je on rekao ne. Ali mu ne verujem. Nemam pojma šta da mislim", preneo je britanski Sun.

Dodala je kako je nakon tog neprijatnog iskustva počela da razmišlja koliko zapravo može da mu veruje, te imaju li njihovi planovi za zajedničku budućnost više smisla. Nije poznato jesu li se razišli ili su rešili nesuglasice i krenuli dalje.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video: