Foto: Privatna Arhiva

ekskluzivno

NIKAD VIĐENE FOTKE ESTRADE 90-IH: Evo kako su folkeri slavili uz iće i piće i pravili lom! STAJLING IM JE TEK URNEBESAN! HIT FOTKE

Stars

Srpska estrada devesetih postavila je standarde današnje šou-biz scene.

foto: Privatna Arhiva

Iako je bila kriza i nemaština, javne ličnosti trudile su se da prate korak sa svetskom scenom tog vremena, pa su se tako pevači i pevačice trudili da organizuju holivudske promocije u domaćim uslovima.

Redakcija Kurira došla je u posed dve fotografije sa promocije albuma Saške Karan "Odličan 5" iz 1993. godine u jednom tadašnjem poznatom restoranu.

Saška je tada, kao jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih, okupila pola estrade, koja se te večeri veselila do ranih jutarnjih sati uz bogatu trpezu, kako bi proslavili izlazak novog albuma svoje drugarice i koleginice.

foto: Privatna Arhiva

Na fotkama koje vam ekskluzivno donosimo, možete videti neke od tadašnjih najpopularnijih pevača, koji izgledaju gotovo neprepoznatljivo: Zlatu Petrović, Eru Ojdanića, Brzog, Bekija Bekića, kao i imitatora Gorana Stojićevića Karamelu, kao i domaćicu večeri Sašku Karan.

Oni su se kao što se može videti na fotografijama, te večeri odlično provodili uz živu muziku i mnoštvo alkohola, pa su u jednom trenutku zaigrali i kolo, a koliko su se dobro provodili svedoči i osmeh, koji nisu skidali sa svog lica.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/A.P.

Bonus video: