Foto: Printscreen/Pink

SVI GA ZNATE

DRAGOJEVIĆKA IMALA AFERU SA OŽENJENIM?! Upoznali se u izlasku, završilo se S*KSOM i Dejan za njega nema pojma! Raskrinkala je ONA

Rijaliti

Dalila Dragojević (29) bila je ljubavnica Nenada Aleksića Ša (41), otkriva je njihova cimerka iz rijalitija Mina Vrbaški.

Starleta je pred ulazak u "Zadrugu 5" ispričala da je reper varao tadašnju suprugu Ivanu sa bosanskom starletom. Ona je najavila da će uskoro bivše ljubavnike raskrinkati i pred kamerama, piše Informer.

- Dalila i Ša su bili u seks-kombinaciji! Njihova švaleracija nije dugo trajala, jer je on tada već bio u braku sa Ivanom. Dalili nije smetalo što je oženjen i što vara ženu s njom. To je bilo pre sedam godina, kad Dalila još nije upoznala Dejana - kaže Mina.

Dalila je muzičaru zapala za oko dok se takmičila u četvrtoj sezoni "Parova".

- Ša ju je pozvao čim je izašla iz rijalitija, a zatim su se neko vreme samo družili. Jedno veče su izašli u noćni klub, tu su se poljubili i završili u krevetu! Videli su se još nekoliko puta u hotelu i imali seks, a onda ju je Ša šutnuo - priča starleta i dodaje da je Dalila neko vreme jurila repera u nadi da će ostaviti suprugu zbog nje.

foto: Printscreen/Zadruga

- Stalno ga je zvala, pisala mu poruke... Morao je da je blokira! Čovek je dobio šta je hteo i otkačio ju je! Ona je, mučenica, pričala prijateljima kako se zaljubila i da bi volela da ostavi ženu zbog nje. Budaletina! priča Vrbaški.

Mina kaže da za ovu aferu ne znaju Dalilin sadašnji dečko Filip Car i bivši muž Dejan Dragojević.

foto: Nemanja Nikolić, Nikola Anđić

- Ako mi Dalila stane na žulj, otkriću sve njene tajne! Ni ne sluti šta sve znam o njoj i da mogu da je uništim! Ma Car će je šutnuti čim sazna! Nikad joj ne bi oprostio što je bila u šemi sa Ša! Dalila ni Dejanu nikada nije rekla za to. I on će se sigurno šokirati kad sazna da je imala aferu sa još jednim zadrugarom - završava priču Vrbaški.

foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video: