Foto: Profimedia

očajna devojka

OKRUTNA ŠALA: Izbacila sam majku sa venčanja zbog POKLONA koji je dala mom suprugu!

Ludi svet

Jedna devojka ispričala je kako se neprijatno iznenadila kad je njena majka dala neprimeren poklon njenom budućem mužu i rekla da se samo šalila u nadi da će njih svoje poboljšati svoje odnos.

Ispričala je da je svog supruga upoznala na grupnoj terapiji gde je saznala da je u automobilskoj nesreći, u kojoj je ostao nepokretan i u invalidskim kolicima, izgubio majku, a iako ga je ona takvog prihvatila i zavolela, njena majka je nekoliko puta pokušala da ga uvrediti na račun invaliditeta.

foto: Profimedia

Od početka se ružno ponašala prema njemu i zadirkivala ga, pa čak se i "šalila" kako je odgovoran za nesreću u kojoj mu je majka stradala. Tu primedbu je konkretno rekla baš na godišnjicu mamine smrti, a on se na to rasplakao. Kasnije se izvinila i pitala da li može da dođe na njegovu rođendansku zabavu.

- Došla je i izvinila se zbog prošlih nesporazuma, a moj verenik je bio zbunjen njenom promenom mišljenja. Super smo se proveli do nakon večere kad mu je dala kutiju rekavši da je to njen poklon za rođendan, a kad ju je otvorio ugledali smo par patika... Pogledao ju je i ona je počela da se smeje, a zatim je rekla nešto tipa da je ona optimista i da se nada da će ih jednog dana i koristiti..."

foto: Shutterstock

Tada je devojka izgubila strpljenje i počela da se svađa sa svojom majkom koja je tvrdila da je to bila "samo šala".

- Rekla je da nije htela da se sve tako odigra i da je on preosetljiv... Rekla sam joj da više nije dobrodošla na naše venčanje što ju je šokiralo pa mi je rekla da i ja sve shvatam preozbiljno, ali sam inzistirala da mi vrati pozivnicu", objasnila je.

Iako je njen otac molio ćerku da mamu ponovno pozove na svadbu, ona je ostala čvrsta u svojoj odluci.

(Kurir.rs/večernji.hr)