Foto: Profimedia

PRELEPA JE

LAKO JE BLISTATI KAO DŽENIFER LOPEZ: Njena haljina košta SAMO 2.000 dinara, a za svaku ženu je pravi MODNI SPAS! (FOTO)

Žena

Svetski poznata glumica i pevačica, Dženifer Lopez, važi za jednu od najlepših žena sveta. Ova 52-godišnja zvezda ne libi se da pokaže svoju savršenu liniju na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke, ali ni neverovatan stilski ukus koji je odvaja od brojnih dama koje ne veruju u manje je više filozofiju.

Nekako smo se navikli da gledamo Dženifer u njeni genijalnim kombinacijama napravljenim specijalno za crveni tepih, ali nismo imali mnogo prilike da je vidimo kako se oblači u privatnom životu.

foto: Profimedia

Ipak, ona se nedavno zaputila u šoping sa ćerkom Emom, a za tu priliku odabrala je autfit koji je prigodan za svakodnevne aktivnosti i koji mnoge žene obožavaju.

Haljina koja sakriva svaki nedostatak i koja jasno ističe sve ženine atribute, savršena je za svaku damu, a Džej Lo nam je samo dokazala da njen ukus nije rezervisan samo za uzbudljive događaje vezane za njen posao.

foto: Profimedia

Ona je zablistala u dugačkoj, lepršavoj, širokoj haljini sa cvetnim dezenom, a ovakvi modeli su vrlo laskavi i uvek su dobar izbor. Nema glavobolje oko toga da li vam dobro pristaju ili ne, a dovoljno je da ih samo navučete i znate da se fino, efektno obučeni bez mnogo truda. Ovu haljinu upotpunila je krem sandalama od prevrnute kože sa vrtoglavo visokim potpeticama, modernim naočarima sa okruglim okvirima i još jednim trendi detaljem - žutom heklanom torbom sa zlatnim lancem.

(Kurir.rs)

Bonus video: