MLADALAČKI STIL TAMARE DRAGIČEVIĆ ODUŠEVIO SVE DAME: Kombinacija koju svaka žena može da ponese i izgleda FENOMENALNO u njoj! FOTO
Foto: Dragan Kadić

IMA STILA

MLADALAČKI STIL TAMARE DRAGIČEVIĆ ODUŠEVIO SVE DAME: Kombinacija koju svaka žena može da ponese i izgleda FENOMENALNO u njoj! FOTO

Žena -

Kada je u pitanju stil gotovo da nema dame sa domaće glumačke scene koja ne izgleda kao prava dama kada se negde pojavi. Ipak, Tamara Dragičević u poslednje vreme privlači pažnju medija svojim besprekornim stilom i to sasvim opravdano.

Naime, ova glumica ume da izabere pravu odevnu kombinaciju za svaku priliku, a koliko god to na njoj izgledalo fantastično, skupo i nepristupačno, zanimljivo je da se njene kombinacije gotovo uvek sastoje od odeće koju svaka žena ima u svom ormaru.

Ovaj put, Tamara je privukla pažnju jednostavnom mladalačkom kombinacijom koja pristaje svakoj ženi. Ona je krenula negde sa svojim suprugom Petrom Benčinom, a njena kombinacija odvala je sve sa nogu.

Ona je izabrala jednostavnu kratku crnu suknju, koju je ukombinovala sa malom, crnom, kožnom torbicom i kožnom jaknom, koja je dodatno istakla njenu ženstvenost i seksipil, ali joj je dala i dozu opasnosti.

Tamara Dragičević, Petar Benčina
foto: Instagram

Kosu je podigla u visoku punđu, a ceo stajling obogatila je sitnim nakitom. Da li biste se vi odlučili ovakav autfit?

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track