ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA PRAVA JE LEPOTICA! Maša zna kako da ZABLISTA, a kad vidite ko joj pravi odeću ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)
Foto: Printscreen

unikatno

ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA PRAVA JE LEPOTICA! Maša zna kako da ZABLISTA, a kad vidite ko joj pravi odeću ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)

Žena -

Jovan Memedović jedan je od najvoljenijih voditelja sa našeg podneblja, a emisija "Sasvim prirodno" koju on vodi, zaokupira pažnju mnogih ljudi jer nam daje mogućnost da vidimo svu lepotu prirode za koju nismo znali ni da postoji.

Jovan obožava prirodu, a svoju ljubav prema prelepim pejzažima, ljudima i životinjama preneo je i na svoju prelepu ćerku Mašu Memedović, koja neretko putuje se tatom.

Maša, takođe, voli da putuje i da obilazi različita mesta, a njen Instagram profil pun je neverovatnih pejaža i njenih slika na kojima se vidi kako iskren osmeh izgleda. Međutim, osim prirodne lepote ove mlade devojke i njenog avanturističkog duha, na njenim slikama veliku pažnju privlače i njeni autfiti, za koje je redovno zaslužna njena baka.

Naime, Maša je više puta istakla kako njena baka uživa u tome da joj od starih materijala napravi neverovatno popularan komad odeće, a posebnu pažnju privukao je kaput, koji je njena baka napravila od starog ćebeta.

Maša ima i fantastičnu žutu suknju napravljenu od stolnjaka koji je kupila za 50 dinara, a i kratku jaknicu napravljenu od mnogo različitih materijala koju je dizajnirala njena baka, a koja je tokom prethodne sezone bila jedan od najvećih modnih hitova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

VRELO! TRBUŠNA PLESAČICA ZAIGRALA U PROGRAMU UŽIVO! Dovela atmosferu do usijanja! Voditelj ODLEPIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track