ZNATE LI KAKO SE ZOVE? Koristimo ga da otkrijemo ko misli na nas, a evo koja mu je PRAVA funkcija i koje mu je IME!
Foto: Profimedia

IZNENADIĆETE SE

ZNATE LI KAKO SE ZOVE? Koristimo ga da otkrijemo ko misli na nas, a evo koja mu je PRAVA funkcija i koje mu je IME!

Zanimljivosti -

Limenka gaziranog ili alkoholnog pića za mnoge od nas predstavlja veliko osveženje posebno u toku vrelih letnjih dana, a mnogi devojke obožavaju limenke jer uz pomoć njih mogu da otkriju ko misli na njih i da li se sviđa svojoj simpatiji.

Nevine mladalačke ljubavi često prate zabrinutost i strah od odbijanja, što neretko dovodi do toga da mladi ljudi skidaju otvarač za limenke da bi saznali na koje slovo počinje ime osobe koja misli na njih.

Piće, Gazirano piće, Sok, Limenka
foto: Profimedia

Ipak, mnogi ni danas ne znaju koje je pravo ime i prava funkcija ovog metalnog delića limenke koji nam je u mladosti davao nadu u srećnu ljubav.

Taj predmet poznat je pod imenom SNTNTN, a mnogi ne veruju da je to njegovo pravo ime, međutim, ako pogledate u rečnik naćićete ga baš pod tim imenom.

Njegova funkcija, nažalost, danas ipak nije da otkrijemo ko misli na vas, već služi da se u rupicu na njemu gurne slamčica i tako održi stabilnom i čeka nas za sledeći gutljaj.

Limenka
foto: Printscreen Yt

Iako mu je i stvarna funkcija veoma zanimljiva, ova koju su mu mladi dodelili svakako je mnogo primamljivija svima, te sledeći put kad rešite da kupite limenku pokrećite sntntn napred nazad i brojite slova azbuke dok ga ne polomite. Ono slovo na kojem se sntntn slomi predstavlja prvo ime osobe koja u ovom trenutku misli na vas.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

Mina Vrbaški svratila u Bar na piće! Pogledajte kako joj se svidela porudžbina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track