Foto: Stefan Stojanović Mondo

BLIŽI SE EVROVIZIJA

KRST NA KONSTRAKTINOJ PROBI U TORINU SVIMA PRIVUKAO PAŽNJU: Srpska predstavnica ODUŠEVILA DETALJEM koji će biti deo nastupa (FOTO)

Pop kultura

Ana Đurić Konstrakta održala je danas prvu probu za Evroviziju, koja će se održati od 10. do 14. maja u Torinu.

Konstrakta će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja, a na prvoj probi se upoznala sa scenom ovogodišnje, 66. po redu, Evrovizije.

Nakon probe je zvanični nalog Evrovizije na Tviteru objavio Konstraktine fotografije uz pohvalni komentar za našu predstavnicu.

- Kao i na prethodnim nastupima, srpska predstavnica Konstrakta ima scenski nastup koji uključuje kvalitetan nameštaj, intenzivno pranje ruku i lepu koreografiju s peškirima njenih pet pratećih pevača - stoji u Tviter objavi.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste krst na Konstraktinoj košulji koji upotpunjuje njen stajling sa cvećem.

Inače, pred odlazak u Italiju je rekla da nema nikakvih tenzija i da je sve spremno za spektakularan nastup.

foto: Printscreen TikTok

- Sada sam pred odlazak u Torino mirnija, sve je spakovano, tako da odlazimo s mirom. Mislim da ću tremu osetiti tek kad uđem u tu arenu, ali videćemo možda i to izbegnemo - kazala je predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji.

Ono što je novo jeste da će se Konstrakti na nastupu pridružiti i voditeljka Slagalice Kristina Radenković. Kako je javio RTS, s Anom će se na evrovizijskoj sceni naći Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora naše ovogodišnje predstavnice morala je da otkaže učešće na festivalu, pa će tako nju menjati upravo Kristina.

foto: Marina Lopičić

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Måneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni".

(Kurir.rs)

Bonus video: