FRKA OKO KONSTRAKTINOG KOSTIMA ZA EVROVIZIJU: Umetnica ne može u Torino bez jedne stvari koja se proizvodi samo u Hrvatskoj
Foto: RTS

GLUMAC I REDITELJ USKOČILI U POMOĆ

FRKA OKO KONSTRAKTINOG KOSTIMA ZA EVROVIZIJU: Umetnica ne može u Torino bez jedne stvari koja se proizvodi samo u Hrvatskoj

Pop kultura -

Srpska predstavnica na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, obavila je poslednju probu u Beogradu pred odlazak u Torino.

Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa Radio televizije Srbije, otkrila je emisiji "Beogradska hronika" da je naša predstavnica imala malih poteškoća oko kostima.

Olivera Kovačević
foto: Nenad Kostić

Naime, kako je ispričala, problem je nastao onog momenta kada je kostimografkinja tražila borosane koje se proizvode u Hrvatskoj, a kojih nema u prodaji u Srbiji.

Tada je organizovana prava potraga za tom obućom, a prvi se "pri ruci" našao glumac Dejan Aćimović.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nemanja Nikolić

- Nakon završene generalne probe kostimografkinja Ivana je došla sa odlukom da Konstrakta nosi borosane. Međutim, problem je nastao što nismo imali rezervne. Kada idete na takvo takmičenje imate deset proba u kostimima. Ti kostimi se isprljaju, naročito bele borosane. I sada, pitam ja njih imamo li rezervne borosane, kažu nemamo. Ja opet pitam, ima li u Srbiji gde da se kupi, kažu nema proizvode se u Borovu. Ja pitam gde ima, kažu ima u Zagrebu. Kako ćemo, šta ćemo, zovemo glumca Dejana Aćimovića i zamolimo za pomoć - rekla je Olivera i objasnila da će borosane stići u Beograd zahvaljujući uglednom Hrvatskom reditelju Zrinku Ogresti.

Konstrakta, Ana Đurić
foto: Nenad Kostić

- Njegova žena Dijana je otrčala da kupi i predala ih reditelju Zrinku Ogresti koji će ih doneti u Beograd. Zrinko Ogresta ima premijeru filma ovde i on će borosane doneti u Beograd da bi ih Konstrakta ponela u Torino. To će biti srećne borosane - rekla je Olivera koja je otkrila da će sutra u zgradi RTS-a biti upriličen Konstraktin ispraćaj u Torino.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video:

03:14

Konstrakta se upoznala sa novinarkom Kurira koja joj je 2 puta omašila ime OVAKO JE DOŠLO DO GAFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja