Foto: Printscreen/Amidži šou

Baš ga briga

DARKO BRZO PREBOLEO RASKID?! Lazić na proslavi zagrlio plavušu pa joj zapevao na uvce! (FOTO)

Stars

Darko Lazić očigledno ne mari za negativne komentare javnosti, koji su usledili nakon što je ponovo prekršio zakon kada je vozio bez vozačke dozvole u pijanom i drogiranom stanju, preko ograničene brzine, već uživa kao da se ništa nije dogodilo i to u društvu atraktivne plavuše.

foto: Instagram Printscreen

Folker je nakon puštanja iz pritvora i davanja izjave kod sudije otputovao na nastup u inostransvo, a kada se vratio u Srbiju nije mu dugo trebalo da bude viđen u kafani. Kako Kurir saznaje, njegov prijatelj i kolega Saša Katančić slavio je punoletstvo svojoj ćerki, pa je Lazić svojim prisustvom odlučio da uveliča taj događaj.

foto: Instagram Printscreen

Atmosfera se brzo zagrejala, a onda se i Darko latio mikofona. On je otpočeo sa svojim standardnim repertoarom, a u zagrljaju mu se našla javnosti nepoznata plavuša.

foto: Instagram Printscreen

Ona se veselila i nekoliko puta pogledala u pevača koji je pevao " Nema ništa majko od tvoga veselja". Darko bio u teksas pocepanim farmerkama, a na sebi je imao sivi džemper. Na Instagram snimcima ispreg Lazića vidi se samo tanjir sa hranom i vinska čaša u kojoj se čini da je bila sipana voda.

Darko je dugo sedeo na svom mestu sa kog je i pevao, verovatno iz straha da mu ponovo neko sipa kokain u piće pa zbog toga da ne završi u zatvoru i na naslovnim stranama.

foto: Printscreen/Amidži šou

Kurir.rs

Bonus video: