Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

OVI HOROSKOPSKI ZNACI NAJČEŠĆE ŠPIJUNIRAJU PARTNERE! Najnesigurniji su i prave najveće gluposti: Oni saznaju sve što RADITE!

Zanimljivosti

Poverenje je jedna od glavnih stavki zdrave, kvalitetne ljubavne veze. Bez poverenja svaka veza će se raspasti. Problemi sa poverenjem mogu lako da izazovu osećanja ljubomore, nesigurnosti i izdaje i da obe osobe u vezi pate.

Nesigurnost u vezi može dovesti do špijuniranja ljubavnih partnera, svađa i beskrajne frustracije. Ova četiri horoskopska znaka su najnesigurniji u ljubavnoj vezi i špijuniraju svoje partnere.

foto: Profimedia

Rak

Rak je jedan od najemotivnijih horoskopskih znakova, pa nije ni čudo što je na ovoj listi. Rakovi veruju u pojam duboke ljubavi i nose sa sobom veliku dozu emocionalne nesigurnosti zbog koje se plaše raskida. Čak i najmanja promena u ponašanju partnera može ih dovesti do toga da postanu pravi špijuni.

Lav

Kada ih neko privlači, Lavovi su veoma introvertni i osetljivi. U vezi razmišljaju srcem, a ne umom. U glavi mogu da zamisle mnoštvo potpuno isceniranih situacija, a dovoljan im je jedan signal da počnu da prisluškuju partnerove razgovore i provere i najmanji detalj.

foto: Profimedia

Ovan

Pošto je veoma radoznao i impulsivan, Ovan može sve reći u lice. Ovnovi ne veruju svom partneru čak i ako su u dugoj vezi. Poznati su po tome što kreiraju lažne scenarije u svojoj glavi i skeniraju svaku reč koju im partner kaže. Ako je i najmanji detalj njihovog partnera sumnjiv, njihova radoznalost će ih naterati da to prouče.

Vaga

Vage su izuzetno nesigurne prirode. Koliko god da ih partner ubeđuje u ljubav i dokazuje im poverenje, oni su stalno na ivici nesigurnosti. Iskreni su i očekuju to od partnera, a dok ga špijuniraju veoma su oprezni jer ne vole da se izvinjavaju partneru ako slede pogrešne instinkte.

(Kurir.rs)

Bonus video: