NE ZNAJU DA ISPUNE OBEĆANJA, NI DA SAČUVAJU TAJNU: Za ova 3 horoskopska znaka DATA REČ ne znači NIŠTA! Ne poveravajte im se NIKAKO
Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

NE ZNAJU DA ISPUNE OBEĆANJA, NI DA SAČUVAJU TAJNU: Za ova 3 horoskopska znaka DATA REČ ne znači NIŠTA! Ne poveravajte im se NIKAKO

Zanimljivosti -

Obećanja je ponekad lakše izgovoriti nego ispuniti. Potrebno je puno snage da održite svaku svoju reč, a neki ljudi jednostavno nemaju tu snagu u sebi.

Posebno ovi horoskopski znaci često će pregaziti svoju reč, iako će time povrediti druge osobe. Kako piše "Pinkvilla", ova tri horoskopska znaka nikad ne održe svoja obećanja!

blizanci
foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci će se potruditi da ispune obećanje, ali češće će ga prekršiti. Ne rade to namerno, ali jednostavno ne mogu sebi pomoći.

Dakle, sledeći put kad podelite svoje tajne s Blizancima i zamolite ih da obećaju da će ih držati u tajnosti, pripremite se na izdaju.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Oni ne obećavaju često jer znaju da im je teško ispuniti svoju reč. Međutim, čak i kad to učine, retko će ostati pri tome.

Za njih su oni najvažniji i ne brinu ako će izdajom povrediti druge. Dakle, ako ih obećanje na bilo koji način uznemirava, ili im stvara problem, neće imati srama da ga prekrše.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Vaga

Vage loše drže obećanja. Teško im je da ne podele sve sa svojim prijateljima, iako ste ih to zamolili da ne rade.

Oni će ostati iskreni prema svojim najbližima, ali nemaju srama da prekrše obećanja i poverenje druge osobe koja im možda nije toliko bliska.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

16:46

Astrolog Ružica Kralj objasnila je da se prava ljubav pronalazi kad naučite JEDNU VAŽNU STVAR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track