ŠTA JE TO AMBER HERD ŠMRKALA U SUDNICI?! Svi misle da je KOKAIN, a analizom je ustanovljeno OVO! Da li je stvarno to uradila?!
Foto: Printscreen Twitter

MNOGE POLEMIKE SE VODE

ŠTA JE TO AMBER HERD ŠMRKALA U SUDNICI?! Svi misle da je KOKAIN, a analizom je ustanovljeno OVO! Da li je stvarno to uradila?!

Pop kultura -

Parnica između Džonija Depa i Amber Herd je na pauzi, a fanovi širom sveta i dalje neumoljivo gledaju snimke sa suđenja. Jedan od onih koji su izazvali najviše pažnje je snimak na kome glumica na neobičan način briše nos maramicom. Tačnije, na snimku se vidi kako Amber ušmrkava maramicu.

Očekivano, odmah su krenula nagađanja šta je to moglo biti na maramici što je glumica ušmrkala, a najčešća pretpostavka je kokain. Međutim, strani mediji ne slažu se s tom pretpostavkom.

"Analizom videa vidimo da Herd nešto ušmrkava iz maramice. Zumirani snimak to potvrđuje. Svejedno, to verovatno nije bio kokain kako ističu korisnici Tvitera", piše Marca.

Naime, one uhvaćene s kokainom na sudu očekuju stroge kazne, a i obezbeđenje na sudu jako pazi na to šta se unosi u sudnicu.

Novinari veruju da se na maramici nalazila supstanca koja podstiče suze. Naime, kad je Ana Faris gostovala u "The Late Showu" s Džejmsom Kordenom, rekla je da je plakanje glupo.

Glumcima i glumicama plakanje predstavlja pravi izazov, a ponekad im pred kamerama suze ne dolaze prirodno. Faris je pokazala sredstvo u stiku koje joj pomaže da zaplače u tužnim scenama.

"Ovo je poput kristala mentola", opisala je držeći predmet. Stoga strani mediji misle da je moguće da je Herd njušila takav mentol tokom suđenja. Na kraju krajeva, u sudnici suze nikad ne odmažu.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:29

FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na samom početku uradio slavni holivudski šmeker!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track