NJIMA JE POSAO VAŽNIJI OD LJUBAVI: Ovi HOROSKOPSKI ZNACI će uvek pre izabrati KARIJERU nego VEZU!
Foto: Shutterstock

KARIJERISTI

NJIMA JE POSAO VAŽNIJI OD LJUBAVI: Ovi HOROSKOPSKI ZNACI će uvek pre izabrati KARIJERU nego VEZU!

Zanimljivosti -

Ova četiri horoskopska znaka karijeru stavljaju iznad svake veze. Bez obzira na sve, uvek nastavljaju da budu pragmatični i daju prednost poslu i karijeri jer su aktivni, motivisani i imaju ogromne želje u životu.

Kada se bira između veze i karijere, prema astrologiji, ova četiri horoskopska znaka će izabrati posao.

Lav

Rođeni u horoskopskom znaku Lava poznati su kao vođe. Ne libe se teškog rada. Bez obzira na to što rade, neretko napreduju u svemu. Od logike do zauzimanja stava o svojim postupcima, Lavovi su dominantne ličnosti kada je u pitanju karijera i ne mogu da tolerišu bilo koju vrstu pritiska na radnom mestu.

govor tela, posao, upoznavanje
foto: Profimedia

Naime, oni će uvek raditi dvostruko više kako bi došli do pozicije moći gde niko ne može da im zapoveda. U stanju su da lako žrtvuju svoje odnose zbog pozicije i napretka na poslu.

Ovan

Kada je reč o ambiciji i motivaciji, Ovan će se istaći. Poznati su po svom burnom životu i samo priznanje ih može podstaći na rad zbog čega je njihova glad za karijerom uvek velika i jako se trude da ostvare svoje ideje, planove i vizije. Oni neće dvaput razmisliti kada treba odbaciti vezu zbog posla ili karijere.

Devica

Device su previše zaljubljene u pojam radnog savršenstva i fascinira ih utisak uspeha. Jedina stvar koja je bitna u životu Device je da joj se ime povezuje s najboljim.

posao, razgovor, intervju
foto: Profimedia

One ne mogu da podnesu bilo kakav neozbiljan stav kada je u pitanju posao i mogu da se usredsrede na radni život bez ikakvih negativnih vibracija. Njima je lako da odustanu od dugogodišnje ljubavne veze zbog karijere, donosi Pinkvilla.

Strelac

Nije tajna da Strelci prilično vole slobodu, kao i da su entuzijastični i slobodoumni. Puni su motivacije, pa ne možete da ih vežete u ljubavi.

Predstavnici ovog znaka uvek traže načine za poboljšanje i koju god profesiju odabrali, rade s najvećom predanošću kako bi se pokazali najboljima. Oni se nikada ne ograničavaju na ljubav, već na slobodu i napredak, te u svoj život utiru put budućnosti.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

07:19

Astrolog u programu uživo otkrila šta srpske političare čeka u 2022. godini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track