OTAC MEGAN MARKL DOŽIVEO MOŽDANI UDAR: Samo par dana pre ispunjenja svoje VELIKE ŽELJE hitno hospitalizovan, ne može da govori!
Foto: Profimedia

PO DRUGI PUT

OTAC MEGAN MARKL DOŽIVEO MOŽDANI UDAR: Samo par dana pre ispunjenja svoje VELIKE ŽELJE hitno hospitalizovan, ne može da govori!

Pop kultura -

Tomas Markl, otac vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl, doživeo je teški moždani udar, javlja Daily Mail.

77-godišnji Tomas je fotografisan kako ga ukrcavaju u kola hitne pomoći u Meksiku, odakle je navodno prebačen na lečenje u SAD.

Markl je moždani udar doživeo samo nekoliko dana pre nego što je planirao da otputuje u London povodom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II, gde je nameravao da se sastane s porodicom.

0494148248, Tomas Markl, Megan Markl, otac
foto: Profimedia

"Skrhan sam što moram da izvestim o ovome samo sedam dana pre nego što bi mi se Tomas pridružio u Londonu kako bi proslavio kraljičinih 70 godina na prestolju za TV specijal u mojoj emisiji GB News, ispunjavajući svoju davnu želju da poseti dvorac Vindsor", objavio je britanski novinar Den Vuton.

"Međutim, okrutnim preokretom sudbine sada neće moći da krene na put dok se oporavlja u bolnici, baš kao što je propustio venčanje svoje ćerke s vojvodom od Saseksa nakon što je pretrpeo srčani udar. Od jutros znam da je imao moždani udar i dogovorio sam se s Tomasom i njegovom izbezumljenom ćerkom Samantom da ne izveštavam o toj vesti dok se on ne bude podvrgnut daljim testovima kako bi se utvrdila težina moždanog udara."

Tomas Markl, Megan Markl, princ Hari
foto: AP / Jane Barlow /pool, Profimedia

Imao je problema s krvnim pritiskom

Markl nakon moždanog udara ne može da govori i još neko vreme će biti zadržan na lečenju. Ranije je imao problema i s krvnim pritiskom.

Podsetimo, Tomas Markl nije prisustvovao venčanju nakon što se otkrilo da je pristao na inscenirane paparaco fotografije. Kao izvinjenje naveo je nadolazeću operaciju srca. Megan je prekinula kontakt s njim ubrzo nakon venčanja, a on je u medijima kasnije često kritikovao njeno ponašanje i odluke.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track