Foto: Kurir, Drustvene Mreže

horor u leskovcu

MOJ SIN NIJE KRIV, INSPEKTORI SU MU REKLI DA JE ČIST! Otac ljubavnika žene koja je zabetonirala muža misli da zna ko je ubica

Crna Hronika
> 11:56h

-Nije tačno da je moj sin učesnik u zločinu, mi smo ugledna porodica i ljudi nas neprestano zovu i ne mogu da se načude, pitaju me da li je to istina.

Ovim rečima počinje svoju ispovest za Kurir Momčilo Lazarević, otac Aleksandra Lazarevića koji je bio u vezi sa Biljanom Stojanović koja je ubila svog supruga, pa njegovo telo zabetonirala u buretu u pomoćnoj zgradi.

Ubijeni Ivanfoto: Društvene mreže

- Profesor sam mašinstva, a moj sin je diplomirani advokat. Takve informacije prljaju naše ime. Ovo što je rečeno za mog jedinca je velika neistina i greška - priča momčilo za Kurir i dodaje:

- Telefoni nam neprestano zvone, zovu nas prijatelji i robina i svako ima isto pitanje: "Je l istina da je Aleksandar to uradio, da li je moguće da mu se to desilo?". Tu izopačene i neproverene informacije.

Momčilo objašnjava kako je njegov sin bio na saslušanju.

- Saslušali su ga inspektori koji rade na slučaju i na kraju su ga pustili. Rekli su mu da je čist i da nema potrebe da ga zadržavaju u pritvoru. Tada su mu rekli da je ona počinila krivično delo i da je izvršila samoubistvo, a telo supruga je pronađeno gde je i ona - napominje otac i nastavlja:

- Moj sin je čist, a ona je ubila svog muža i sve vreme govorila da je u Rusiji. Telo je bilo zabetonirano. Ujutru su me zvale neke kolege da pitaju da li je istina, samo što se nisam srušio.

foto: Kurir

Aleksandrov otac potvrdio je da njegov sin bio u emotivnoj vezi sa Biljanom.

- Bio je sa njom u vezi, normalno je sve to bilo. Mi muškarci smo takvi. Ni na kraj pameti mi nije kako su mogli da daju takve informacije. Škakljiva je tema i nije svejedno kada se čuju takve informacije. Sin mi je sada dobro, sredio se i nemamo nikavih problema - rekao je Momčilo za Kurir.

Aleksandar je ranije ispričao za Kurir da mu je odmah palo na pamet da će biti osumnjičeni kada je čuo o kakvom je slučaju reč, ali je prošao poligrafsko ispitivanje.

- Bio sam sa Biljanom blizak, družili smo se povremeno, ali ni u snu mi ne bi palo na pamet da učestvujem u tako nečem strašnom. Mi smo se družili to vreme i ona je stalno pričala da je suprug u Rusiji i ja nisam imao na to šta da kažem - objasnio je Aleksandar Lazarević.

Kurir.rs/M.S.