Foto: ETM Produkcija

snima se

ZAVIRITE NA SET SERIJE SLOŽNA BRAĆA: Ekipi će se pridružiti 150 novih junaka! Uloge dobili i poznati PEVAČI!

Kultura

Prvog dana juna, u eksterijeru Lipovačke šume počelo je snimanje treće sezone čuvene humorističke TV serije, Složna braća, u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji ETM produkcije.

Planirano je 40 snimajućih dana, a novih 12 epizoda serije nas očekuje na jesen.

foto: ETM Produkcija

Dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Markom Gverom, Radoslavom Raletom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar i drugima, nastaviće snimanje na brojnim lokacijama u Beogradu, Lipovačkoj šumi i studiju u Šimanovcima.

U seriji će se kao gosti pojaviti i brojne poznate ličnosti poput Tijane Dapčević, Ivon Jafali, Zorana Radojkovića Pileta, Ajs Nigrutina, Slavka Beleslina i mnogih drugih.

foto: ETM Produkcija

Glumac i izvršni producent ETM produkcije, Nenad Okanović, istakao je da za razliku od druge sezone, gde je pritisak u pogledu nastavka i snimanja novog serijala koji se nadovezuje na nešto što je imalo kultni status za vreme devedesetih, bio jako velik i predstavljao veliko breme, ovaj put, u snimanje treće sezone ulazi mnogo rasterećenije, s obzirom na činjenicu da su i publika i kritika jako dobro reagovali na prethodnu sezonu, koju smo imali prilike da gledamo u januaru ove godine.

- Ovaj put ulazimo u polje metafizike, začudnih stvari, koje će naše slavne junake držati na mukama kako da u spletu tih silnih okolnosti na ivici fantastike, konačno raspodele svoju lovu - ističe Okanović.

Između snimanja dve sezone glumac Marko Gvero, koji tumači lik vlasnika kafane Kemala Halimića Kemice, smršao je 20 kilograma.

foto: ETM Produkcija

- Oslabio sam, vidim po kostimima. Kemica je i dalje vlasnik, a i šega je još tu. Svi koji nailaze predstavljaju Kemicin problem, ali on dobro pliva u tome i pronalazi način da bude u svakoj priči - ističe Gvero.

foto: ETM Produkcija

Od novih glumaca, koji su se pridružili već poznatoj družini za kafanskim astalom, na setu je bio Denis Murić, koji igra Milijevog (Amar Ćorović) drugara iz detinjstva.

- On je programer koji dolazi da malo zakuva situaciju. Glumac iz Banjaluke Senad Milanović i ja smo pojačanje u mlađoj ekipi u odnosu na prošlu sezonu. Uloga se mnogo razlikuje od mojih dosadašnjih jer je drugačiji žanr i stil igre. Do sada nisam radio komediju, pa opipavam teren i nadam se da se dobro snalazim - iskren je Denis Murić.

foto: ATA images

Za scenario je odgovoran provereni dvojac u sastavu Dr Neleta Karajlića i Srđana Jankovića, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkoviću. Direktor fotografije je Zoran Čulić, a montažer - Nenad Pirnat.

Kurir.rs

Bonus video: