NIJE LAKO VODITI LJUBAV ISPRED 30 LJUDI: Denis Murić u ZLATNOM DEČKU imao VRELE SCENE, pa otkrio koliko mu je bilo TEŠKO
Foto: Promo

IMAO TELEVIZIJSKU PREMIJERU

NIJE LAKO VODITI LJUBAV ISPRED 30 LJUDI: Denis Murić u ZLATNOM DEČKU imao VRELE SCENE, pa otkrio koliko mu je bilo TEŠKO

Kultura -

Nakon premijernog televizijskog prikazivanja filma "Zlatni dečko", najviše pažnje privukle su vrele scene u kojima se pojavljuju mladi glumci Denis Murić i Alisa Radaković, koji glume glavni ljubavni par u filmu.

Murić i Radaković su privatno dobri prijatelji, a i studirali su na istoj klasi, pa im nije bilo teško da odglume ovakve scene.

Serija Zlatni dečko, Denis Murić
foto: ATA images

- Bilo je super. Imali smo probe i stekli poverenje. Postojala je stega. Nije lako voditi ljubav ispred 30 ljudi. Radili smo te vežbe na fakultetu sa Alisom - rekao je Murić, prenosi Blic, i dodao da s nelagodom prati sebe na velikom platnu.

- Ne volim da gledam sebe. Jedva sam pogledao svaki svoj film. Neobičan je osećaj. Ne pratim film nego samo sebi tražim manu.

Alisa Radaković
foto: ATA images

Kako je pred beogradsku bioskopsku premijeru rekao Murić, vredno je radio zbog ove uloge. Spremao se godinu dana za ulogu. Trenirao je sa fudbalerima šest meseci. Nije bilo lako, ali kako je rekao, prijao mu je zdrav život.

Denis je odrastao na Kosovu, prvo u Zvečanu, a posle u Kosovskoj Mitrovici. Glumu je upisao na nagovor Anice Dobre, čija ćerka Mina Sovtić ga je spremala za prijemni. Počeo je da glumi sa 13 godina i osvojio je srca publike s ostvarenjima "Enklava" i "Ničije dete", što ga je sve dovelo do filma "Zlatni dečko", koji je i debitantski film reditelja Ognjena Jankovića, kog znamo kao jednog od repera iz grupe "Beogradski sindikat".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track