Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

odrešila kesu

JEDNOJ TROŠAK DRUGOJ ZARADA! JK za opremanje vile dala 500.000 evra, Viki zadovoljno trlja ruke

Stars

Jelena Karleuša uložila je pola miliona evra u opremanje kuće na Dedinju koju je od selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija kupio njen bivši muž Duško Tošić, saznaje Kurir. Fudbaler je kolegi isplatio dva i po miliona evra i angažovao firmu Viki Miljković da upotpuni dizajn. Svaki detalj je pažljivo biran, a pevačica ni na čemu nije štedela.

foto: Damir Dervišagić

- JK je želela da njena porodična oaza u kojoj živi s naslednicama bude najluksuznija u tom naselju i opremljena po najnovijim trendovima, kako bi uživale u prostoru kakav imaju samo holivudske zvezde. Enterijer je dizajniran u skladu s najnovijim svetskim estetskim i tehnološkim inovacijama na polju enterijera. Jedan od zahteva koje je imala Karleuša bio je da se napravi ogroman garderober, veličine 250 metara kvadratnih, a sastavni deo je i cipelarnik u koji može da stane više od 500 pari obuće - otkriva izvor blizak pop zvezdi i dodaje da se posebno vodilo računa i o sobama za njihove ćerke.

foto: Zorana Jevtić, Ana Denda

Dok dvorište krase bazen i letnjikovac, ispred kojeg se ona uveliko fotografiše i sa zadovoljstvom pokazuje na društvenim mrežama, tu je i stan za poslugu. Mala od skandala pažnju je posvetila i hodnicima, dnevnom boravku, kao i potkrovlju. Određena svota novca otišla je na zavese i draperije, kojima obiluje kuća. I tepisi su pažljivo birani, a neki komadi su stigli iz Italije. U svemu tome Viki je dobro prošla jer je odlično zaradila u ovoj saradnji. Njena firma je pevačici dala ponudu koja se njoj najviše dopala, naročito kako sve to vizuelno deluje. Karleuši je važno da je sve uklopljeno po svetskim standardima i da slike, vaze, detalji budu u skladu sa ostalim elementima.Iako su Jelena i Duško želeli da zajedno žive u ovoj oazi, to se neće dogoditi jer su nedavno odlučili da se zvanično razvedu.

foto: Kurir

Ljiljana Stanišić