00:29

Milica raskrinkala učesnika Bara: On se pravi fin i smeran a zapravo...

sve otkrila

MILICA RASKRINKALA UČESNIKA BARA! ON JE NAJVIŠE NERVIRA OD SVIH: Pravi se fin, smeran, a zapravo... Otkrila i sa kim bi se SMUVALA

Bar -

Bivša rijaliti učesnica Bara Milica Radovanović otkrila je u emisiji Kontrashow da je od bivših cimera najviše nervirao Luka Pavlović!

Na pitanje voditeljke Jelene Nikolić ko je Milicu u Baru najviše nervirao, ona je bez razmišljanja odgovorila da je to Luka, pa potom i obrazložila zašto:

- Luka me najviše nervira. Jeste dobar i smeran ali mislim da je previše shvatio ozbiljno rijaliti da treba da se radi. Ok, treba da se radi, ali imao je veliku odbojnost prema meni i onako je uvek bio sa podignutim nosem - rekla je Milica.

Kontrabar
foto: Kurir televizija

Milica je inače sinoć napustila Bar usled najmanjeg broja glasova publike.

Radovanovićeva bila je u duelu sa misicom Sofijom Unom za koju kaže da je znala da će proći dalje jer je više privukla pažnju od nje.

Kontrabar
foto: Kurir televizija

Na pitanje voditeljke sa kim bi iz rijalitija uplovila u ljubavnu vezu, Milica je odlučno odgovorila da bi to bio Damir.

- Bila bih sa Damirom, ali nikada ne bih imala s*ks pred kamerama - rekla je Milica.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:35

DRAMA U BARU! Zoranin dečko stigao u bar nakon vesti da je imala oralni seks sa Damirom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track