NOVOGODIŠNJE BAR LUDILO! Tri dana vrhunskog provoda, non-stop žurka, živa muzika, VRELA ATMOSFERA, kokteli, karaoke!
Foto: Kurir, Mondo

rijaliti uživo

NOVOGODIŠNJE BAR LUDILO! Tri dana vrhunskog provoda, non-stop žurka, živa muzika, VRELA ATMOSFERA, kokteli, karaoke!

Bar -

Gledajte nas na Kurir televiziji radnim danima od 20.45, a vikendom od 20. Čekamo vas svakog dana u Vlajkovićevoj 8

Učesnici rijalitija "Bar", zajedno s brojnim muzičkim gostima, tokom novogodišnjih praznika pripremaju nezaboravnu atmosferu i provod u samom centru Beograda, u Vlajkovićevoj broj 8, gde se nalazi ugostiteljski objekat.

Prva spektakulran žurka očekuje nas već večeras, kada će barovcima i gostima pevati Lena Čolak uz pratnju Lazy Jams benda.

Bar
foto: Kurir, Mondo

Pod budnim okom kamera, koje će pratiti njihov rad, takmičari će dati sve od sebe da gosti budu zadovoljni uslugom, pićem i koktelima koje će im praviti.

Za doček Nove godine, odnosno 31. decembra nastupiće Lazy Jams bend, koji će svirati najveće strane i domaće hitove. U pitanju su muzičari koji sviraju u emisiji "Kontrašou" na Kurir televiziji.

Bar
foto: Kurir, Mondo

Novogodišnja ludnica nastavlja se i dan posle. Prvog januara uveče u Vlajkovićevoj 8 biće organizovano karaoke veče, s tim što će u tome učestvovati takmičari rijaliti šoua. Svi gosti koji budu prisutni moći će takođe da ispobaju svoje glasovne mogućnosti ako to budu želeli.

Bar
foto: Kurir, Mondo

Inače, ceo januar je bukiran za žurke u "Baru". Svoje nastupe su potvrdili Ćemo, koji će pevati za doček Srpske nove godine, zatim Marko Bulat, koji nastupa 15. 1, potom Vanja Mijatović 21. 1. i mnogi drugi. Učesnice rijalitija Sanja i Maja su radile promociju "Bara" po gradu i tako privukle goste Slovence, koji gledaju rijaliti "Bar" i u Sloveniji i koji su se oduševili atmosferom u našem lokalu.

Bar
foto: Kurir, Mondo

Takmičari se na dnevnom nivou između sebe nadmeću u pravljenju koktela, pošto među njima ima mnogo koktel majstora, tako da u "Baru" provereno možete da probate najbolje koktele.

Ko ne stigne u Bar, šou može da gleda na Kurir televiziji od srede do petka od 24.45, vikendom uživo izbacivanje od 20.45.

Kurir. rs / foto: Kurir; Mondo

23:53

BAR - PREGLED DANA - 2. DEO 29.12.2021

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track