09:08

LJUBAVNICA UPUTILA JAVNU PORUKU LUKINOJ DEVOJCI Nakon maratonskog s*ksa Maja POLUDELA

poniženje

LJUBAVNICA UPUTILA JAVNU PORUKU LUKINOJ DEVOJCI Nakon maratonskog s*ksa Maja POLUDELA: U kameru rekla celu isitnu POLETELE ČAŠE

Bar -

Maja je na ivici nervnog sloma jer je Luka imao seks sa svojom devojkom!

Maja je zaplakala u Baru tokom dočeka Nove godine nakon što je Lukina devojka došla u Bar da se vidi sa njim. Nedugo nakon što je obavila razgovor sa Lukom, devojka se obračunala i sa Majom.

"Kako bi se ti osećala da se ja tako ponašam sa tvojim dečkom", upitala ju je ispred Bara u Lukinom prisustvu, zbog čega se Maja izvinjavala.

04:03

PUSTI ME, UBIĆU GA! Splićanka napravila HAOS U BARU: Ogadio mi se Luka

"Žao mi je, ne bi mi bilo prijatno, evo reci mi šta da radim", pitala je Maja, a devojka joj je odgovorila "da ima normalnu komunikaciju s njenim dečkom, a ne da prelazi granicu".

Luka i devojka su kasnije završili u WC-u gde su tri puta imali seks, a Maja je prvo plakala, besnela, pa na kraju lupala na vrata kupatila.

"Marš u pi*ku materinu", vikala je Maja u kupatilu dok su je Sanja i ostali učesnici izvodili napolje!

"Izjavio mi je ljubav, rekao da ovakvu nikad nije sreo, a tebe je nazvao katastrofom", rekla je besna Maja kasnije u intervjuu!

1 / 8 Foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:46

LUDILO U VEČERAŠNJOJ EPIZODI BARA! Ljubav na TANKOM LEDU i najveća žurka DO SADA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track