02:33

Kontrakulturna ŠOKIRALA učensike rijalitija, evo ko je DIREKTNO NOMINOVAN!

BAR UŽIVO

VODITELJKA UPALA U STAN I SAOPŠTILA ŽESTOKU KAZNU! Kontrakulturna ŠOKIRALA učesnike rijalitija, evo ko je DIREKTNO NOMINOVAN!

Bar -

Voditeljka Jelena Nikolić poznatija kao Kontrakulturna upala je iznenada u stan barovaca sa neprijatnim vestima.

Bar
foto: Kurir

RIJALITI BAR PRATITE KLIKOM OVDE

Naime, Jelena je saopštila novu odluku produkcije. Maja Kovačević direktno je nominovana za izbacivanje jer nije odradila svoju kaznu koju je dobila zato što je pila alkoholna pića u radno vreme.

Bar
foto: Kurir

- Dobro veče, ušla sam da saopštim ne tako lepe vesti. Majo, obaveštena si da u toku radnog vremena ne smeš da piješ alkohol, kaženjena si time da budeš higijeničar. S obzirom ni da to nisi ispoštovala, nećeš više raditi ni to, već si direktno nominovana za izbacivanje. Nećeš moći da nominuješ, a dok ostali budu nominovali ti ćeš raditi u Baru - saopštila je voditeljka.

Bar
foto: Kurir

- Okej - odgovorila je Maja, a barovci su ostali zatečeni.

Bar
foto: Kurir

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.”

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:45

POSLE OVOGA ĆE PRODAVATI JAJA NA PIJACI: Bar menadžer nikad oštriji, Mina dodaje: VEOMA JE ANTIPATIČAN !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track