DRAMA! MENADŽER BARA URLAO NA SANJU: Ti si ALKOHOLIČAR, treba da se lečiš! Lično ću da se založim za tvoj OTKAZ! Ona ZAPLAKALA
Foto: Kurir

POBESNEO

DRAMA! MENADŽER BARA URLAO NA SANJU: Ti si ALKOHOLIČAR, treba da se lečiš! Lično ću da se založim za tvoj OTKAZ! Ona ZAPLAKALA

Bar -

Učesnica rijalitija "Bar" Sanja Jakšić uspela je za nekoliko nedelja da se posvađa sa nekoliko cimera, a poslednji u nizu sa kojim je ušla u rat je, ni manje ni više, nego menadžer Nenad Mirković!

Sanja Jakšić
foto: Kurir

Naime, Nenad je posle napornog radnog dana hteo da priredi iznenađenje za barovce, pa je doneo piće kako bi nazdravili. Dok su ga iščekivali u lokalu, Sanja nije odolela da ne popije svoju čašu alkohola.

Rijaliti Bar
foto: Printscreen

- Je l ovo treba da pijemo? - pitala je Jakšićka i potegla čašicu, a potom je prevrnula.

Baš u tom momentu je Nenad ušao u lokal, a kada je video šta Sanja radi, pala mu je roletna.

- Posle kažeš: "ja nisam alkoholičar"! Ti si ozbiljan alkoholičar i treba da ideš na lečenje! - počeo je da urla Nenad, dok su ostali barovci bili zbunjeni i iznenađeni njegovom reakcijom.

Rijaliti Bar
foto: Printscreen

- Imaš 12 kolega i nikoga, ni menadžera, nisi ispoštovala, jer si popila piće pre nas. Sram da te bude i da se sramiš sebe! Šta si ti? Jel sam rekao: "sačekajte svi da popijemo kao tim?" Je l si ti pojedinac ovde? Šta ti glumiš, bre? - drao se Nenad, dok se Sanja pravdala da nije znala.

Rijaliti Bar, Nenad Mirković
foto: Printscreen

Ipak, menadžer je nastavio da urla na Jakšićku, a potom joj zapretio ratom.

- Ja ću lično da se založim za tebe da dobiješ otkaz! Od sutra će da bude žešća panika! Ti ćeš da budeš prva na mom tapetu! Ti i ja smo u ratu! sram da te bude! - grdio ju je Nenad.

Posle toga, Sanja je počela da plače, pa je nasamo obavila ozbiljan razgovor sa nadređenim.

Rijaliti Bar
foto: Printscreen

Šta se dalje događalo i šta je sve menadžer poručio Sanji, te da li su uspeli da izglade odnose, saznaćete večeras u pregledu dana u 22.45 na Kurir televiziji.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

01:20

Ćemo opleo po svima! Treba da se nađe doktor da zakalemi tu žicu za nemanje blama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track