KURIR OTKRIVA KO JE SVENOV TATA! Na Darkovu pojavu u Baru niko nije ostao imun, a evo čime se BAVI i kakve veze ima sa KOVIDOM
Foto: Kurir

seksi tata

KURIR OTKRIVA KO JE SVENOV TATA! Na Darkovu pojavu u Baru niko nije ostao imun, a evo čime se BAVI i kakve veze ima sa KOVIDOM

Bar -

Žene u "Baru" ostale su bez teksta kada se na vratima stana pojavio Darko Vadlja. Novi učesnik je otac Svena Vadlje, koji je samoinicijativno napustio rijaliti, ali je shvatio da je pogrešio zbog te odluke, pokajao se pa se vratio. Ali, ovoga puta nije došao sam već sa svojim ocem.

Svi su bili oduševljeni Svenovim povratkom, a devojke su odlepile na Darkov izgled.

Rijaliti Bar, Bar, Darko Vadlja
foto: Kurir

- Na koga je Sven nizak, na mamu? - pitale su ukućanke i novom učesniku davale kompliment. Inače, Darko je oduvek bio sportski tip, vodi računa o svom izgledu, a, kako saznajemo, trčao je 12 sati ultramaraton na Adi Ciganliji kao i trku samoprevazilaženja na Kalemegdanu koja je trajala 24 sata. Vadlja je ispunio želju svom sinu da s njim dođe u rijaliti "Bar". Zbog toga je napravio pauzu u svom radu. Zaposlen je u kovid laboratoriji u Austriji, kao pripravnik, a jedini uslov je bio znanje engleskog jezika. Darko je posao prihvatio, iako mu je bilo čudno jer je uslov uglavnom znanje nemačkog jezika. Tamo mu dosta pomaže izvesna Nermina, koj aje poreklom iz Crne Gore, a koja je glavna u toj laboratoriji.

Rijaliti Bar, Bar, Darko Vadlja
foto: Kurir

Njegov posao je pripremanje uzoraka za sistem baze koji dalje idu na obradu. Svenov tata je završio srednju trgovačku školu. Od 14 godine se bavio amaterskim biciklizmom i to je trajalo do 1997. godine kada je počeo da radi u sportskom skladištu, gde je unapredio svoje znanje. Ceo radni vek mu je vezan za sport, osim kada je sedam godina radio u jednom kazinu kao operator video nadzora. Uvek se trudi da da najbolje, a za sebe kaže da je dobar i da može mnogo da trpi, ali da nepravda može da ga izritira pa da poludi, kao i kada ga neko pravi budalom. Ističe često da je Jugonostalgičar.

Bar
foto: Kurir Televizija

Sa sinom Svenom, priznaje, može da ima mnogo bolji odnos, ali je i trenutni zadovoljavajući. Problem je što Sven mnogo toga radi na svoju ruku i ne shvata da je roditelj svom detetu najbolji prijatelj i da nekada treba da ga posluša. Ipak, svestan je da je to period odrastanja, jer je i sam bio takav u tim godinama i čvrsto veruje da će njihov odnos biti fantastičan, kada Vadlja mlađi izađe iz trenutne faze.

Rijaliti Bar, Bar, Darko Vadlja
foto: Kurir

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:13

Bar momak za primer! Aleksa pokazao koliko poštuje Dejanu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track