01:26

Astrolog osporio vezu barovaca: Nisu na istim TALASNIM DUŽINAMA

PULS BARA

KSENIJA TRAŽI SVAĐU, IVAN SAMO BLEDO GLEDA I NIŠTA NE RAZUME! Astrolog osporio vezu barovaca: Nisu na istim TALASNIM DUŽINAMA

Bar -

Pevačica Ana Bebić i astrolog Stefan Dragojlović naveli su da svađe Ivana i Ksenije nisu velike i da to ne treba da brine.

- Ne poznajem celu situaciju, mada ovo mi je izgledala kao mala svađica. Ovo su preblage svađe. Naš narod je navikao na neke mnogo veće svađe, meni je zato mnogo drago što su oni takvi - rekla je Ana.

Puls Bara
foto: Kurir televizija

Astrolog je istakao da nisu na istim talasnim dužinama i da svađu koja Ksenija započinje Ivan ne može da isprati.

- Nisu na istim talasnim dužinama. Kod Ksenije se vidi da je došla sa nekim stavom: " Ja sam zvezda i držim govor, ti si moj fan. Kad se tebi obraćam ima da ćutiš i slušaš". Za svađu je potrebno dvoje, ona se više svađa sam sa sobom, a on u nju gleda bledo pola toga i ne razume. Njemu je samo na pameti, kada se sve ovo završi ima da te spustim kao roletnu u krevetu - rekao je Stefan.

Puls Bara
foto: Kurir televizija

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:16

Mnogo gluposti pravim u poslednje vreme: Davor i Kristina pričaju o Darku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track