01:38

SANJA NE PODNOSI ALKOHOL: Počne da DRNDA JEZIKOM čim popije jednu čašu MORA DA PRESTANE POD HITNO!

PULS BARA

SANJA NE PODNOSI ALKOHOL: Počne da DRNDA JEZIKOM čim popije jednu čašu MORA DA PRESTANE POD HITNO!

Bar -

Jelena Nikolić, voditeljka emisije "Kontrashow" i rijalitija "Bar" na Kurir televiziji, smatra da Sanja previše pije i da ne podnosi alkohol.

Jelena se dotakla Sanje gde je navela da ne zna šta da misli o njoj jer konstatno ima uspone i padove kod nje.

- Sanja ima svoje "ups and downs" u odnosu sa mnom. Nekad me stvarno oduševljava, a nekad ostanem zaista frapirana. S njima sam mnogo vremena provela, ona me nekad zaista oduševi, fascinira me kakav je čovek, kakva je na poslu, da pomogne i da bude tu za sve. U sledećem trneutku je samo vidim cirke i zapitam se zašto je to tako - rekla je Jelena u Pulsu Bara na Kurir televiziji.

rijaliti Bar, Puls Bara
foto: Kurir Televizija

Dodala je da ona ne podnosi alkohol kao drugi barovci.

- Ja mislim da su mnogi tamo ljubitelji alkohola. Ne prekrivaju se nego bolje podnose. Ona krene da drnda onim jezikom čim popije jedan alkohol - rekla je Jelena.

Osvrnula se i na Sanjinu lošu naviku da bude mirođija.

- Sasvim je okej da budeš mirođija. Ja nemam ništa protiv tog epiteta. Meni je život takav postao da mene to više ne zanima, ali ako nekoga zanima da pomaže drugima u kriznim situacija, super - istakla je Jelena.

rijaliti Bar, Puls Bara
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

32:34

DARKO JE IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja - (EP 77 DEO2)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track